Celebrity News

Svi su se čudili, ljubila je čoveka starijeg 32 godine! Ovaj slavni glumac bio je ZABRANJENA LJUBAV Nede Arnerić (FOTO)

Emotivni život Nede Arnerić bio je buran

Svi su se čudili, ljubila je čoveka starijeg 32 godine! Ovaj slavni glumac bio je ZABRANJENA LJUBAV Nede Arnerić (FOTO)

Jedna od omiljenijih domaćih glumica, legendarna Neda Arnerić ostavila je neizbrisiv trag u jugoslovnskoj kinematografiji. Tokom svoje duge i brilijantne karijere odgrala je veliki broj uloga i svoju publiku osvojila raskošnim talentom, harizmom, ali i neverovatnom lepotom. Iako se trudila da svoju privatnost sačuva od znatiželjnika, emotivni život Nede Arnerić oduvek je intrigirao javnost, a obeležile su ga tri velike ljubavi. Najveća od njih svakako je doktor Milorad Mešterović, s kojim je bila u braku tri i po decenije i koji je preminuo krajem 2018. godine posle duge i teške borbe sa rakom, što je glumica veoma teško podnela. Pre uticajnog doktora ona je iza sebe imala još dva braka, sa TV režiserom Dejanom Karaklajićem sa kojim je snimila hit komediju "Ljubavni život Budimira Trajkovića" i sa legendom srpskog glumišta Radetom Markovićem koji je od nje bio stariji 32 godine. 

Uprkos ogromnoj razlici u godinama Neda i Rade stupili su u brak koji je podigao ogromnu prašinu u javnosti, jer po mišljenju mnogih to je bila zabranjena ljubav.

Pročitajte: Tiha patnja i neuzvraćena ljubav! Za ovim slavnim muzičarem Neda Arnerić je godinama čeznula

novosti printscreen

 

- Ah, Rade Marković je i te kako značajan za mene. S njim sam proživela tri divne godine. Sada se začudim koliko je bio stariji od mene, ali fenomenalno smo se uklapali. Nisam shvatala zbog čega se svi zgražavaju i hvataju za glavu zbog nas dvoje, na čelu sa mojom mamom. Možete da zamislite - pričala je svojevremeno Neda Arnerić pa opisala kako je ona gledala na njihovu razliku u godinama:

Pročitajte: Poznati glumac o borbi koju je vodila Neda Arnerić - Bila je u depresiji i pila lekove

Guliver Getty Images

 

- Čak 32 godine je ogromna razlika, koju ja nisam osećala. S njim sam naučila da volim ozbiljnu muziku, da čitam pametne pisce, pripremam ulogu za pozorište. Naučila sam da skijam, da igram tenis, šetali smo po planinama, zavolela sam prirodu... Bilo nam je prelepo. I sve dok je Rade bio živ, kada god bismo se sreli, s nostalgijom smo se prisećali tih naših godina. On je imao veliku ulogu u mom životu - ispričala je glumica.

Pročitajte: DOBRO POZNAT JAVNOSTI - Ovaj istaknuti režiser je bivši muž glumice Tanje Bošković (FOTO)

Luka Šarac

 

Emotivni život Nede Arnerić svakako je bio poput holivudskog filma, a glumica koja je ostala simbol mladosti i lepote nikada nije tajila da je često imala problema sa depresijom za koju je najbolji lek, kako je jednom otkrila, bio njen poslednji suprug. 

- Iako sam sklona depresiji, i ona prođe. Zatvorim se u kuću, ni sa kim ne komuniciram i iščupam se, uz pomoć supruga s kojim sam 35 godina - naglašavala je tada glumica koja je preminula i mužu se na onom svetu pridružila 10. januara 2020. godine.

Pogledajte i fotografije prvog muža Nede Arnerić

Komentari (0)

Loading