Celebrity News

Fotografije ne lažu: Pogledajte dokaze da su Ceca i Željko Joksimović bili u vezi, ovolika STRAST I LJUBAV se nisu mogli sakriti (FOTO)

Bivša devojka Željka Joksimovića, pojam je koji se u poslednje vreme u medijima često koristi

Fotografije ne lažu: Pogledajte dokaze da su Ceca i Željko Joksimović bili u vezi, ovolika STRAST I LJUBAV se nisu mogli sakriti (FOTO)

Status bivša devojka Željka Joksimovića, pored Leontine i Adriane Čortan ima još jedna dama nekada vrlo zastupljena na javnoj sceni i voljena od strane etno-pop publike. Nakon što je okončao vezu sa kantautorkom a pre nego što je otpočeo romansu sa manekenkom srce muzičara rodom iz Valjeva osvojila je šarmantna crnka itekako muzički talentovana, šarmantna i voljena od strane šire javnosti.

Pročitajte: Da li mi to dobro vidimo? Tajni susret Leontine i Željka, ovo su svi detaljiDa li mi to dobro vidimo? Tajni susret Leontine i Željka, ovo su svi detalji

Ata Images

 

Po pisanju štampe i portala bivša devojka Željka Joksimovića bila je svojevremeno i pevačka zvezda Ceca Slavković, što muzičar nikada nije potvrdio ali nije ni demantovao. Pričalo se i pisalo da su ludo zaljubljeni, da ih spaja strast prema notama i novim zvukovima, međutim veza nije potrajala, te su gotovo svi zaboravili činjenicu da su Željko i Ceca bili više od prijatelja i saradnika.

Pročitajte:  Jovana i Željko Joksimović posle nekoliko meseci u javnosti, svi gledaju u njena stopala! Da li je zaista ovo obula? (FOTO)

youtube printscreen

 

Naime, njih dvoje su 1999. godine snimili duetsku numeru "Mostovi" kada se veruje da su se, uprkos dugogodišnjem poznanstvu, među njima rodile simpatije, očigledno ne dovoljno jake. Ubrzo Željko je upoznao Adrianu, a potom i Jovanu sa kojom je deset godina u skladnom braku.

Pročitajte: Smrt ga je uzela prerano, Željko Joksimović nem od bola: Bato, ne verujem

youtube printscreen

 

Ceca, s druge strane, nestala je potpuno sa javne scene iako je bila potencijal i neko ko je osvajao nagrade na festivalima. Posvetila se studijskom radu i vokalnoj produkciji. Zaposlena je u okviru muzičkih studijia sa pevačima,  dok na društvenim mrežama nije naročito aktivna stoga se gotovo ništa o njenoj privatnosti ne zna.

Pročitajte: Modno usklađeni i na tribinama: Jovana i Željko pružali podršku orlovima, njihov stajling svi komentarišu (foto)

 

 

Luka Šarac

 

 

 Evo kako izgleda prva supruga Željka Joksimovića, Vesna Joksimović

 

Komentari (0)

Loading