Celebrity News

A rekli su da će stati na dvoje dece! Jelena i Novak Đoković presrećni podelili DIVNE vesti, pogledajte kako Jelena sija (FOTO)

Jelena i Novak Đoković treće dete uzeli su svojevremeno u razmatranje

A rekli su da će stati na dvoje dece! Jelena i Novak Đoković presrećni podelili DIVNE vesti, pogledajte kako Jelena sija (FOTO)

Naš najbolji teniser Novak Đoković i njegova supruga Jelena roditelji su dvoje divne dece Stefana i Tare, koji su potpuno okupirali njihova srca, pažnju, živote u globalu. Novak nikada nije krio da bi voleo i po treći put  da se ostvari u ulozi oca, nažalost Jelena je to samo nakratko uzela u razmatranje, a pre par godina objasnila je u medijima da je zbog sportiste gotovo pristala na tu ideju, ali je ubrzo odluku promenila. Činjenica da Jelena i Novak Đoković treće dete nisu dobili, govori u prilog tome da je reč supruge tenisera po pitanju proširenja porodice bila poslednja i da su njeni argumetni na tu temu prevagnuli.

Pročitajte: BOLEST Srđana Đokovića uzela maha! Dijanina molitva za supruga, Novak i sinovi u suzama (FOTO)

Profimedia

 

Mada nisu postali roditelji još jednog naslednka ili naslednice, zanimljiv je podatak da teniser i njegova izabranica svu decu Srbije posmatraju kao svoju i svim snagama se trude da im poboljšanju život finansijski, obrazovanjem, osnivajući centre, vrtiće, kupujući im udžbenike, formrajući internet aplikacije za lakše učenje i slično...

Pročitajte:Jeleni je MRAK na očima: Novak uslikan sa turskom lepoticom na večeri, pogledajte koliko su bliski (FOTO)

Profimedia

 

Gotovo da ne prođe mesec dana a da se Jelena i Novak ne pohvale radom na fondaciji s imenom tenisera u nazivu. Stalno imaju nove akcije, a deca su im u fokusu. Za 15 godina rada usrećili su preko 50 hiljada mališana i otvorili 53 vrtića u Srbiji. Nedavno su skladni supružnici obavestili javnost prvo Jelena, zatim i Novak da su uspeli da oforme još 13 radnih soba za 270 dece, što je lepo dočekano od strane javnosti.

Pročitajte: Javna demonstracija ljubavi: Nestašna Noletova ruka

 

 

Jelena i Novak Đoković treće dete kao temu nikada više nakon izlaganja supruge tenisera po tom pitanju, nisu pokretali, bar ne javno, međutim za svaku je pohvalu to što oni čine za hiljade onih sa kojima ne dele DNK-a. Trude se da svakodnevno usreće što više onih kojima je pomoć neophodna.

Poklon fotografije doma Novaka Đokovića u Marbelji

 

Komentari (1)

Loading
Stanka

12:34 08.02.2023

Svaka cas koliko ste deci pomogli i koliko pomazete ,ali svoje je najsrecnije,mislim da je steta i za vas i naciju da nemate trece dete vasi geni su naj,naj,najbolji !!!!!!!!❣️❣️❣️❣️boze dodeli ovim ljudima trece dete❣️❣️❣️