Celebrity News

Iz porodice Jelisavete Orašanin i Miloša Teodosića stižu najlepše vesti o deci: Četiri je njihov magičan broj (FOTO)

Sin i ćerka Jelisavete Orašanin najveće su bogatstvo glumice

Iz porodice Jelisavete Orašanin i Miloša Teodosića stižu najlepše vesti o deci: Četiri je njihov magičan broj  (FOTO)

Kada su sin i ćerka Jelisavete Orašanin došli na svet, život glumice i njenog izabranika košarkaša Miloša Teodosića promenio se iz korena. Roditeljske uloge skladni supružnici shvatili su vrlo ozbiljno i od prvog dana posvetili se pravilnom odgoju naslednika. Dramska umetnica je čak zbog zdrave porodice žrtvovala svoju karijeru, te godinama muža podržava i prati ga na njegovom profesionalnom putu.

Pročitajte: Prva slika sina Bogdana: Ponosna mama Jelisaveta nije izdržala da ne pokaže svima kako izgleda! Pogledajte koliko je sladak (FOTO)

Instagram

 

Jedno vreme bračni partneri živeli su u Americi, zatim u Italji, a mada su se svi ponadali da će se čim sin i ćerka Jelisavete Orašanin malo porastu ipak skrasiti u Srbiji, oni to još uvek nisu učinili. Uprkos tome što žive u drugoj državi, dosta daleko od prijatelja i drugih članova porodice Jelisaveta i Teo ne propuštaju proslave i okupljanja dragih ljudi u domovini.

Pročitajte: Jelisaveta Orašanin NAPUSTILA Teodosića: Oglasila se i sve otkrila, ovo su detalji RAZLAZA (FOTO)

Instagram

 

Često, upravo iz toga razloga dolaze u Srbiju, neretko i svoja slavlja organizuju ovde, što nažalost nije bio slučaj kada je trebalo obeležiti 4. rođendan ćerke. Za tu priliku oni su odabrali da ostanu u Italiji u Bolonji, što ne znači da kroz nedelju, dve neće slaviti i u Beogradu.

Pročitajte: Sandale Jelisavete Orašanin su sve što vam treba: Za posebne prilike, a ona ih nosi OVAKO (FOTO)

Instagram

 

Glumica se pohvalila kako je mezimicu obradovala, a svi su komentarisali dvostruki prelepi stajling malene Petre, a pozdravili su i domišljatost ponosne majke koja je sve učinila da njena mezimica na dan rođendana blista.

Pročitajte: Fotošop ili realnost? Ovako majka dvoje dece izgleda u bikiniju, nećete verovati (foto)

Instagram

 

Poklon fotografije venčanja Jelisavete Orašanin i Miloša Teodosića 

 

Komentari (0)

Loading