Moda

Sandale Jelisavete Orašanin su sve što vam treba: Za posebne prilike, a ona ih nosi OVAKO (FOTO)

Izgled Jelisavete Orašanin nešto je po čemu se glumica svakako izdvaja

Sandale Jelisavete Orašanin su sve što vam treba: Za posebne prilike, a ona ih nosi OVAKO (FOTO)

Da li je izgled Jelisavete Orašnin jedini glumičin kvalitet, naravno da nije, ima ih sijaset i van scene i na sceni, nažalost to je nešto što se prvo uoči kada je supruga Miloša Teodosića u pitanju. Jelisaveta na svojoj fizičkoj spremim svakako dosta radi, posebne ishrane se pridržava, dosta vežba, pa nije za čuđenje što gde god da se pojavi u prvi plan ističe ravan stomak i duge noge.

Pročitajte:Kad se bogatašica uda za milionera, ovako se živi: Zavirite u Teodosićev i Jelisavetin dom u Beogradu (FOTO)

Instagram

 
 

Pored izvajanog tela, stajling Jelisavete Orašanin takođe se dosta izdvaja, a kako i ne bi kada glumca spaja nespojivo i vrlo je inovativna u tom pogledu, čemu svedoče i nedavne fotografije nastale na utakmici njenog izabranika. 

Pročitajte: Dan za mamu i ćerku: Jelisaveta Orašanin ponosno pokazala trogodišnju Petru, sad je jasno na koga je FOTO

Instagram

 

Naime, Jelisaveta je fotografisala čašu sa pivom između svojih nogu, a u glavni plan dospele su njene sandale na visoku potpeticu sa cirkonima. O ukusu ne treba raspravljati zato niko ko je ovo video nije komentarisao lepotu glumičine obuće, ali to za koju priliku ih je ponela svakako da jeste. Teško da su ljudi mogli da shvate zašto je dramska umetnica, koja inače voli sportsku garderobu poželela da se elegantno obuče i tako podrži supruga. Izgled Jelisavete Orašani ponovo je privukao pažnju i to ne samo njenih "Instagram" pratilaca, već i prisutne publike u košarkaškoj sali.

Pročitajte: Go stomak i najduže noge na svetu: Ultra kratka haljina Jelisavete Orašanin zapalila internet (FOTO)

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading