Celebrity News

Marija Šerifović neutešna! Mama Verica saopštila TUŽNE VESTI: Ni mene nije preskočilo

Briga Marije Šerifović velika je

Marija Šerifović neutešna! Mama Verica saopštila TUŽNE VESTI: Ni mene nije preskočilo

Iako važi za jednu od najvoljenijih i najcenjenih narodnih pevačica, koje uprkos godinama mogu da se pohvale izuzetno visokim honorarima na nastupima, Verica Šerifović u neko doba odlučila je da još bolje osigura svoju budućnosti iliti starost. U Kragujevcu, gradu koji smatra svojim jer je tamo odgojila ćerku, otvorila je poslastičarnicu koja je u prvo vreme radila odlično. Nažalost, proteklih par meseci Veričina i briga Marije Šerifović vezana za poslovnanje pomenute prodavnice slatkiša iz dana u dan je rasla, te su biznis majka i ćerka zatvorile.

Pročitajte: Dosta sam ĆUTAO: Polubrat Marije Šerifović otkriva kako se pevačica ponaša prema njemu

 

Instagram

 

Šta je prethodilo ovoj drastičnoj odluci otkrila je pre par dana pevačica narodne muzike i sve rastužila:

- Naravno da poskupljenje utiče na sve, pa sam i ja svoju poslastičarnicu "Maraveru" zatvorila. Za vreme korone smo svi osetili krizu što se tiče tih malih preduzeća, pa je to, naravno, sačekalo i mene. Jednostavno se nije više isplatilo da se to drži. Nisam ja jedina, šta je, tu je - priznala je Verica koja je pred očima javnosti skrila da je poslovni gubitak vrlo teško podnela.

Pročitajte: Ne živi sama! Zavirite u novi stan Marije Šerifović, luksuz koji malo ko sebi može da priušti FOTO

Svet printscreen

 

S obzirom na to da od pre par godina dodatno o svom zdravstvenom stanju mora da vodi računa, nije čudo što je briga Marije Šerifović za majku u ovom momentu velika. Svesna je pop zvezda da je njena majka obožavala poslastičarnicu, da u njoj radi, prodaje, pa i pravi kolače i sladoled i druži se sa mušterijama.

Pogledajte fotografije venčanja Viki Miljković

 

Komentari (0)

Loading