Celebrity News

Bio je tako mlad… Preminuo brat Marije Šerifović, pevačica potvrdila sa tugom u glasu

Preminuo brat Marije Šerifović, mlad je napustio ovaj svet

Bio je tako mlad… Preminuo brat Marije Šerifović, pevačica potvrdila sa tugom u glasu

Ata Images

Vest da je preminuo brat Marije Šerifović šokirala je javnost.

Pobednica Srbije na Eurosongu važi za nekog ko nema dlake na jeziku, niti ima tajne pred medijima. Možda bi se Marija i drugačije postavila prema novinarima, nažalost od samog početka karijere bila je prinuđena da nosi krst svojih roditelja Verice i Rajka Šerifovića koji nisu prezali da pred javnost iznesu sav svoj prljav veš. Kada je već tako, nije smatrala pop zvezda da bi joj tajanstveno ponašanje i negiranje istine bilo šta donelo, te je svojevremeno pred milionskim auditorijumom ispričala čitavu svoju priču. Tu se između ostalog doznalo da se njen otac ženio nekoliko puta, te da ona ima dva brata.

Pročitajte: Dosta sam ĆUTAO: Polubrat Marije Šerifović otkriva kako se pevačica ponaša prema njemu

Instagram

 

Mlađeg Danijela, budući da se i on bavi muzikom, svi znaju. Stariji Dušan, plod ljubavi Rajka i njegove prve supruge, međutim ostao je enigma za medije i tako je bilo sve dok pevačica nije obelodanila da je on umro.  Reč je o mladiću kog je Marija stigla da upozna, nažalost on je ovaj svet napustio vrlo mlad.

Pročitajte: Jelena Karleuša otkrila najlepše vesti: Marija Šerifović će roditi bebu!

Ata Images

 
 

Nakon što se doznalo da je preminuo brat Marije Šerifović, pevačica je ovako govorila o Dušanu:

– Dušan je bio moj brat iz Rajkovog prvog braka i on je bio beskrajno dobra i posebna dušica. Napravio je Rajko puno problema u životu, ali sve sam mu oprostila, prvo jer mi je otac a drugo i zato što roditelje ne možemo da biramo – bila je iskrena Marija, čije uspehe stariji brat nije dočekao, ipak neosporna je podrška koju ona ima u mlađem Danijelu.

Komentari (0)

Loading