Celebrity News

Posle 40 godina otkrivena najveća tajna braka Kebe i Olje: Ovo je Olga Kojić (FOTO)

Brak Olje i Dragana Kojića Kebe krije veliku tajnu

Posle 40 godina otkrivena najveća tajna braka Kebe i Olje: Ovo je Olga Kojić (FOTO)

Dejan Milićević

I pored raznih potresa koji su punili novinske stupce, a tiču se pevačeve prevare i njegove veze sa Ljiljanom Jevremović sa kojom je dobio ćerku, gotovo četrdeset godina traje brak Olje i Dragana Kojića Kebe koji oni uspešno održavaju, ne obazirući se preterano na zle jezike.

Najnovije izjave Kebine ljubavnice u kojima je do tančina iznela sve detalje o odnosu sa folkerom, pa i njegovom ženom za koju tvrdi da joj se podsmevala i pretila joj dok je bila u najtežem periodu života, takođe nisu napravile razdor u njihovom braku niti uticale da se supružnici oglase po tom pitanju, međutim kako smo u poslednje vreme imali prilike da čujemo razne pikanterije, svima je jasno da je brak Olje i Dragana Kojića Kebe i te kako obavijen velom tajni.

Pročitajte: Dobro veče, ovde Kebina žena! Urlici, pretnje, vrištanje i ucene - Kebina ljubavnica Ljiljana otkriva detalje razgovora sa Oljom Kojić

ATA Images

 

Ono što je veoma iznenadilo javnost, a što se između ostalog doznalo upravo iz intervjua nekadašnje pevačeve ljubavnice u kojem je potpuno otvorila dušu, jeste i to  da je pravo ime Kebine supruge Olje, ustvari Olga.

Pročitajte: Koliko ju je samo voleo - Pogledajte fotografiju iz perioda kad je Keba varao ženu sa ljubavnicom Ljiljanom

Dejan Milićević

 

Činjenica je da smo godinama svi bili u zabludi, a iz kog razloga se ona u u javnosti nikada nije predstavljala svojim pravim imenom, niko sa sigurnošću ne može da tvrdi, te nam ostaje da vidimo da li će se nakon što je na površinu isplivala ova dugo skrivana porodična tajna, neko od Kojića oglasiti i razrešiti misteriju.

Komentari (0)

Loading