Celebrity News

Da li je se sećate kad je vodila Pink jutarnji program? Tamara Vučić nam je godinama bila pred očima, evo kako je tada izgledala (FOTO)

Tamara Vučić Instagram otvorila, javnost oduševljena

Da li je se sećate kad je vodila Pink jutarnji program? Tamara Vučić nam je godinama bila pred očima, evo kako je tada izgledala (FOTO)

Linkedin

Nakon što se doznalo da je Tamara Vučić Instagram profil otvorila, domaći mediji pojurili su da je zaprate i bace pogled na njene početničke objave. Kao što se i očekivalo, prva dama Srbije "Instagram" život započela je fotografijom iz svoje rane mladosti, tačnije kada je radila kao voditeljka.

Pročitajte: Vatreno crvena haljina prve dame zbog koje su se sinoć svi okrenuli: Pogledajte novo izdanje Tamare Vučić o kome se priča (FOTO)

ATA Images

 

Malo je onih koji je pamte iz ovog perioda, stoga ne čudi što je slika sa naslovne strane Blic TV toliko pažnje privukla. Na njoj Tamara pozira zajedno sa koleginicom, imenjakinjom Tamarom Dačević, a još tada vrlo upečatljiva bila je ozbiljnost, usresređenost, pa i lepota koju prva dama poseduje. 

Pročitajte: Prva dama na prijemu pokazala promenu u svom stilu! Stajling Tamare Vučić svi komentarišu, ovo je njena boja (FOTO)

Instagram

 

Dve koleginice fotografisale su se za central magazina, čiji je naslov tada bio "Verujemo u ljubav". Pomenuti set fotografija Tamara je danas nešto drugačije opisala: "Vreme neumitno teče, ali mi, nekako, istrajavamo u svojoj veri". 

Pročitajte: Svetosavski bal u Beču: Tamara Vučić plenila elegancijom, pogledajte samo tu haljinu FOTO

 

 

Objavom koja svedoči njenoj televizijskoj karijeri, koja joj po svoj prilici puno nedostaje, Tamara Vučić Instagram je otvorila, a potom nanizala i druga brojna sećanja koja su obeležila njen život otkako je udata za predsednika Aleksandra Vučića sa kojim ima sina Vukana.

Poklon fotografije svih stajlinga Tamare Vučić u prethodnom periodu

 

Komentari (0)

Loading