Celebrity News

Mala Alba izgleda presrećno: Krštenje ćerke Petra Graša i Hane Huljić pravi spektakl, svi pričaju o Haninoj haljini (FOTO)

Petar Grašo krštenje ćerke detaljno je sa suprugom isplanirao, a već je zakazan i datum

Mala Alba izgleda presrećno: Krštenje ćerke Petra Graša i Hane Huljić pravi spektakl, svi pričaju o Haninoj haljini (FOTO)

Ata Images

Polovinom jula Petar Grašo i njegova izabranica Hana Huljić, ćerka muzičara Tončija Huljića, ostvarili su se u ulozi roditelja. Ćerka Alba istoga trena postala je njihov najvažniji razlog za život, rad, smeh, stvaranje a bezuslovna ljubav koju su spoznali da prema njoj gaje dodatno je učvrstila odnos emotivnih partnera, koji uskoro proslavljaju prvu godišnjicu braka. Upravo na taj datum, prema pisanju dnevne štampe i portala, Petar Grašo krštenje ćerke planira, a on i Hana sve svoje snage i energiju usmerili su ka tom vrlo značajnom događaju.

Pročitajte: Danijelino srce će se raspasti: Petar Grašo je uporedio sa Hanom i otkrio ZAŠTO SU SE RAZVELI

Mirko Tabađević

 

Nakon što su protekle godine pevač i njegova supruga stali na ludi kamen i to obeležili intimnom proslavom svi su se nadali, bar onaj širi krug njihovih prijatelja koji na veselje nije bio pozvan, da će par po rođenju ćerke, kako je i obećao, napraviti fenomenalnu žurku za preko 500 zvanica. Sedam meseci od dolaska naslednice na svet Hana i Petar u skladu sa obećanjem latili su se organizovanja novog slavlja, za koje se još ne zna sa sigurnošću hoće li biti baš za 500 zvanica, ali datum je navodno već rezervisan. 

Pročitajte:  Koliko ljubavi u samo jednoj slici: Petar Grašo uslikan sa ćerkom, Alba je kao med FOTO

Mirko Tabašević, Instagram

 
 

Petar Grašo krštenje ćerke planira za 19. februar u crkvi Svetog Dominika, gde su on i Hana pre godinu dana razmenili bračne zavete.  Spekuliše se da će Hani haljinu za krštenje dizajnirati splitski modni dizajner Arileo, koji joj je kreirao i venčanicu u stilu pedesetih, kao i da će se on potrudili oko stajlinga njene i Grašove devojčice koja je ponela ime Alba što na italijanskom znači zora, a potiče od latinske reči "albus", što znači "bela" ili "svetlo".

Alba je dobila ime po svom dedi Zoranu, ocu Petra Graše, inače bivšem košarkašu i poznatom splitskom ugostitelju.

Komentari (0)

Loading