Celebrity News

Svi se MOLE za Biljanu: Pevačica primljena u Urgentni centar, prognoze nisu dobre (FOTO)

Zdravlje Biljane Jevtić povod je za brige pevačicine porodice

Svi se MOLE za Biljanu: Pevačica primljena u Urgentni centar, prognoze nisu dobre (FOTO)

Zdravlje Biljane Jevtić već neko vreme pod budnim je okom doktora pa i članova porodice, a sve zbog napada žučne kese koji joj se iznenada pre izvesnog vremena dogodio i doveo do operacije. Mada je intervencija protekla u najboljem redu, a estradna umetnica se brzo oporavila i nastavila da radi, suprug i sin konstantno su na oprezu, a posebno su brižni kada se Bilja požali na bolove, što se i večeras dogodilo.

Pročitajte: Aca Ilić i Bilja Jevtić liju suze radosnice, sin ih obradovao prelepim vestima: Ivan je malo požurio, ali sreći se u zube ne gleda (FOTO)

Luka Šarac

 

Naime,supruga Ace Ilića protekla dva dana imala je jake bolove glave, koji nisu prestajali čak ni nakon upotrebe lekova, što je bio povod da ode kod lekara. Umesto da ode kod lekara opšte prakse ona se sa muzičarem zaputila u Urgentni centar, iz razloga što joj tamo radi prijateljica neurolog. 

Pročitajte: Struk stanjuje, kilograme smanjuje: Haljina Biljane Jevtić SKRIVA sve nedostatke FOTO

Ata Images

 

Zdravlje Biljane Jevtić zabrinulo je i pevačicine fanove, pa i medije koji su je odmah kontaktirali da vide oseća li se dobro. 

- Glava me je bolela dva dana, pila sam Kafetin ali mi nije pomogao. Pritisak mi varira zbog promene vremena, pa kada sam vodila Acu kod zubara svartila sam na pregled kod drugarice. Imala sam pregled kod neurologa. Dobila sam injekciju Diklofenak, ne volim da čekam kada mi nije dobro i volim sve preventivno da proverim - objasnila je ona, čime je koliko toliko stišala medijsku uzbunu.

Poklon fotografije venčanja Biljane Jevtić i Ace Ilića

 

Komentari (0)

Loading