Celebrity News

Tragedija kakva se ne pamti: Treća supruga Mustafe Nadarevića preminula dva meseca posle venčanja (FOTO)

Treća supruga Mustafe Nadarevića bila je najveća ljubav popularnog glumca

Tragedija kakva se ne pamti: Treća supruga Mustafe Nadarevića preminula dva meseca posle venčanja (FOTO)

Bosanskohercegovački umetnik Mustafa Nadarević ženio se tri puta. Od prve supruge Jasne razveo se kada je ćerka Nađa imala svega osam godina, zatim je upoznao Snežanu koja mu je rodila sina Ašu i ćerku Nanu, oboje danas vrlo uspešne u svom poslu. Koliko god bio zaljubljen u prethodne dve izabranice, koliko god su mu one i porodica u kojoj je tada bio pričinjavali sreću, treća supruga Mustafe Nadarevića ipak je najviše traga ostavila na glumca. 

Pročitajte: Ćerka Mustafe Nadarevića rodila dete milioneru, devojčica dobila neobično ime japanskog porekla FOTO

Instagram

 

Kraj Slavice Radović takođe umetnice, proveo je najlepših petnaest godina, nažalost, njena smrt ih je rastavila, što je glumca dovelo u stanje očaja.

– Umetnost življenja i glume negde su vrlo blizu, s tim da je gluma bolja, jer na sceni možeš umirati mnogo puta, a ostati živ. Nažalost, život je netalentovani glumac. Kada nas jednom neko napusti, onda je to zauvek. Ostaje samo umeće preživljavanja. I sećanja – zapisao je Nadarević u svojim autobiografskim zapisima u kojima stoji i kako je Slavicu sreo, zaprosio i zajedno sa njom se godinama borio protiv kancera dojke.

Pročitajte: Svi vas vidimo! Ko je preplanula mačka koja je izašla iz aviona sa Draganom Bjelogrlićem (FOTO)

Profimedia

 

Treća supruga Mustafe Nadarevića, naime, bolovala je dosta dugo, lečila se ali se bolest nekako uvek vraćala, naposletku se proširila. Nakon što joj je saopšteno da ima metastaze na jetri glumac je poželeo da se venčaju što su i uradili na vrlo intimnoj ceremoniji 2012. godine. Dva meseca kasnije preminula mu je na rukama što je ostavilo velike ožiljke na njegovom srcu i duši. Do poslednjeg trena Slavica je brinula za Mustafu kojeg je iz milošte zvala Mujo, te je čak i iz bolnice poručivala prijateljima da "čuvaju njenog Muju".

Pročitajte: Svi je OGOVARAJU: Ćerka Dragana Bjelogrlića se popela na sto i igrala pred svima, tatina reakcija iznenadila (FOTO)

 

 

Važili su za jedan od najskladnijih parova ondašnje Jugoslavije. Voleli su film i pozorište i često su zajedno radili. U svakoj predstavi koju je režirao, Nadarević je angažovao suprugu. Igrali su tenis i golf, a posebno su uživali u letovanjima na Jadranu. Na moru su uvek odsedali na nekom tihom i mirnom mestu,  potpuno posvećeni jedno drugome.

Pročitajte: "Sve zbog prokletog novca": Potresno priznanje Nikole Koja o najtežem periodu u porodici

 

 

Od svoje "životne ljubavi" kako je Slavicu nazivao Mustafa se oprostio  u Kopru slovenačkom primorskom gradiću, njenom rodnom mestu, okružen samo najužom porodicom, a čak i kada je sam osam godina kasnije bio na samrtničkoj postelji Slavičin lik mu je uvek bio pred očima.

 

 

Komentari (0)

Loading