Lifestyle

Skroman, malo sutra! Zavirite u vilu Dragana Stojkovića Bosanca, da li verujete da ovde živi (FOTO)

Dom Dragana Stojkovića Bosanca vila je iz snova

Skroman, malo sutra! Zavirite u vilu Dragana Stojkovića Bosanca, da li verujete da ovde živi (FOTO)

ATA images

Davnih godina harmonikaš i producent Dragan Stojković Bosanac iz rodnog Sarajeva preselio se u srpsku prestonicu, gde je sa suprugom Dunjom skrojio porodicu. Bračni partneri ubrzo nakon sklapanja braka dobili su sina Acu i ćerku Džidžu, a potom, kako bi naslednicima obezbedili lepšu budućnosti, prepustili su se i kupovini veće nekretnine, prekrasne kuće čiji zidovi kriju predivne uspomene. Dom Dragana Stojkovića Bosanca predivan je kutak u kom muzičar provodi najviše vremena.

Pročitajte: Sa njenim ocem NIJE U DOBRIM ODNOSIMA: OVA poznata pevačica je ZAMALO postala snaja Cece Ražnatović (FOTO)

 

 

Mada su mu sin i ćerka krenuli svojim putem, imaju dovoljno godina za to a i mogućnosti te žive samostalno, redovno njega i suprugu obilaze, posebno u doba praznika. Dom Dragana Stojkovića Bosanca u prazničnim danima postaje kutak u kom caruje ljubav, pregršt je hrane na njegovom trepzarijskom stolu, a na usnama humor.

Pročitajte: Ćerku svi znate, a evo kako izgleda sin Dragana Stojkovića Bosanca kojeg je zadesila nesreća! (FOTO)

 

 

Uprkos tome što deluje vrlo zatajno i nije neko ko preferira tehnologiju i tehniku 21. veka muzičar je pre izvesnog vremena otvorio "Instagram" profil gde sa pratiocima deli upravo pomenute porodične momente, a ako se malo bolje pogleda mogu se tu videti i delovi nameštaja njegove vile.

Pročitajte: Dragan Stojković Bosanac o danima velike strepnje i straha: Dunjino prisustvo mi je najviše značilo

 

 

U par fotografija iz njegovog doma može se doneti zaključak o tome kakvim detaljima je Bosanac opremio kuću, šta on i supruga od nameštaja preferiraju, vole li ogledala ili ne, šta imaju na podu i slično. Evidetno je da su članovi porodice Stojković ljubitelji prirodnih materijala. Gotovo sve je u drvetu, prelakiranom ili ofarbanom u  tamno braon i belo. Trpezarijski sto je namenjen za 12 osoba, iznad praktične crne komode smeštena su ogledala, a tu su i starinski tepisi i gobleni koji krase zidove.

 

 

 

 

Poklon fotografije dom Viki Miljković

 

Komentari (0)

Loading