Celebrity News

Dinčin dom zavijen u crno! Pevač ostao bez voljene žene, slomljen se oglasio na Instagramu: Blažen je put kojim danas ideš, dušo (FOTO)

Smrt u porodici Milana Dinčića Dinče došla je iznenada

Dinčin dom zavijen u crno! Pevač ostao bez voljene žene, slomljen se oglasio na Instagramu: Blažen je put kojim danas ideš, dušo (FOTO)

Da se dogodila smrt u porodici Milana Dinčića Dinče medijij su doznali rano jutros. Ovaj podatak u javnost plasirao je lično muzičar putem svog Instagram profila, čime je rastužio sve koji ga verno dugi niz godina prate.

Pročitajte:Milan Dinčić postao tata drugi put: Ćerka dobila potpuno nesvakidašnje ime

 

 

Naime, bivši učesnik muzičkog takmičenja "Zvezde granda" jednom rečenicom nagovestio je da su velika tuga i bol zaposeli njegovo srce zbog odlaska na večni počinak voljene žene koja mu je predstavljala jedan od najvažnijih uzora u životu.  

- Blažen je put kojim danas ideš dušo, jer ti je pripremljeno mesto pokoja. Vječnaja pamjat mojoj baki Stanki, hvala ti za sve što jesam - napisao je Dinča ispod crno-bele fotografije bake i deke.

Pročitajte: Svi su drugi osim njega SMEŠNI: Rada se vratila OVOJ bivšoj ljubavi, ponovo je nasmejana kao kad smo je prvi put upoznali (FOTO)

 

 

Smrt u porodici Milana Dinčića Dinče izuzetno je pogodila mladog umetnika, kojeg je baka odgajila, udovoljavala mu, zajedno sa njim tugovala i radovala se. Stanka je bila važna figura u životu pevača, koji nije krio da joj baš sve duguje. Utehu traži u supruzi Jeleni i naslednicima, koji su imali priliku da upoznaju prabaku i uživaju u toplini njenog zagrljaja.

Pročitajte: Rada Manojlović progovorila o aferi mito u Zvezdama Granda: Zbog Snežane Đurišić moja baka je primljena u Urgentni...

 

 

Komentari (0)

Loading