Celebrity News

POZNATI MUŠKARAC se pojavio i svi su zanemeli, pogledajte KOLIKO SE VOLE: Zavirite na proslavu 49. rođendana Sanje Marinković (FOTO)

Sanja Marinković 49. rođendan obeležila u krugu voljenih

POZNATI MUŠKARAC se pojavio i svi su zanemeli, pogledajte KOLIKO SE VOLE: Zavirite na proslavu 49. rođendana Sanje Marinković (FOTO)

Juče, 2. marta Sanja Marinković 49. rođendan proslavila je okružena dragim ljudima. Najuži krug prijatelja i porodice voditeljka je u ime rođendana počastila ručkom u jednom renomiranom restoranu, koji inače svakodnevno voli da posećuje zbog poslastica tamošnjeg kuvara. Uprkos tome što je insistirala da sve protekne intimno, daleko od očiju javnosti i koliko je to moguće skromno na Sanjinoj rođendanskoj trpezi našla se predivna skupocena dekoracija od prirodnog cveća, torta sa puno svećica na vrhu i njenim likom sa strane, a u neko doba sve što se događalo zabeleženo je i fotoaparatom, što je ona potom podelila sa pratiocima na Instagramu.

Pročitajte: PONOVO ZAJEDNO: Sin Strahinja pomirio Sanju Marinković sa mužem, opet stoje jedno uz drugo (FOTO)

Instagram

 

U par slika mi vam prenosimo atmosferu Sanjinog rođendanskog ručka, na kom se pojavio ni manje ni više već Zeka Milioner, što je mnoge začudilo. Ako se uzme u obzir da se Sanja i Zeka znaju dugi niz godina, da je on donedavno živeo u Dubaiju koji voditeljka svake godine bar dva puta posećuje nije baš toliko začuđujuće što se on pojavio na njenoj zabavi i čak održao govor. Evidentno je da je Marinkovićeva okupila ljude koji joj vrlo znače i koji su njenu proteklu godinu po mnogo čemu zabeležili.

Pročitajte: Bivše drugarice spojili praznici: Vesna progovorila o pomirenju sa Sanjom

Instagram

 

Instagram

 

Sanja Marinković 49. rođendan obeležila je samo sa jednom željom u mislima a tiče se zdravlja prevashodno za nju, sina Strahinju, ali i njenog brata, snaju i njihovu decu koja su sastavni deo njenog svakodnevnog života. Sanja dosta radi, radi prevashodno na sebi, stalno smišlja novitete koje će ponuditi gledaocima i pratiocima na društvenim mrežama i sajtu stoga ne čudi što je dobar deo svojih profesionalnih ciljeva ostvarila. Na privatnom planu takođe je ostvarena iako se često u okviru svoje emisije "Magazin In" šali da priželjkuje da pronađe tog čuvenog princa na belom konju. Male stvari voditeljku poslednjih nekoliko godina čine srećnom i mame joj osmeh koj imaju samo žene koje vole.

Pročitajte: O da, desilo se! Sanja Marinković konačno PRIZNALA ko je osvojio njeno srce: Pale su i plemkinje, pa što ne bi jedna voditeljka Pinka (FOTO)

Instagram

 

Instagram

 

Instagram

 

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading