Celebrity News

NOVI DEČKO Sanje Marinković je prezgodan i pravi džentlmen: Konačno je objavila fotografiju, svi joj zavide

Novi dečko Sanje Marinković misteriozan je i istovremeno vrlo romantičan muškarac

NOVI DEČKO Sanje Marinković je prezgodan i pravi džentlmen: Konačno je objavila fotografiju, svi joj zavide

Boško Karanović

Da je novi dečko Sanje Marinković ušao u život voditeljke doznalo se pre par meseci a nakon izjave jednog njenog kolege u toku emisije "Magazin in". Naime, Milan Milošević spomenuo je da Sanja zrači neverovatnom energijom, da izgleda zanosno kako je izgledala dok je bila zaljubljena u prethodnog emotivnog partnera. Na ovu konstataciju kolege, Marinkovićeva je ostala nema, čime je, smatrali su mnogi, potvrdila postojanje ljubavi u svom životu.

Pročitajte: NOVI DEČKO Sanje Marinković čini je najsrećnijom na svetu: Pravi je gospodin, evo ko joj je vratio osmeh na lice

Dušan Petrović

 

Od toga trena pisalo se i raspravljalo na temu njenog emotivnog života, nažalost na pitanje ko je novi dečko Sanje Marinković još uvek mediji nisu pronašli odgovor. Istina je da je atraktivna brineta sve zanosnija i lepša, godine joj ništa ne mogu, a osmeh ne skida sa lica. "To je izraz lica zaljubljene žene" , "Ma sigurno se zaljubila, kad tako sija" samo su neki od komentara koji se mogu naći na društvenim mrežama i ispod fotografija voditeljke na "Instagramu".

Pročitajte: Dobro veče, LAŽNA PRIJATELJICE: Nakon dve godine svađe Vesna Dedić i Sanja Marinković SE SRELE OČI U OČI, evo šta se desilo (FOTO)

Instagram

 

Mada se još uvek sa sigurnošću ne zna ko je zaslužan za Sanjin osmeh, jedno je sigurno uloga majke voditeljku itekako oplemenjuje i čini da bude jaka, sigurna u sebe i ponosna, što takođe doprinosi sjaju u očima i osmehu prepunom ljubavi.

Pročitajte: Ovu vežbu mnogi ne bi mogli ni da probaju, ali Sanja je sa 48 godina izvodi kao od šale (video)

Instagram

 

Jedan od takvih osmeha zablještao je na licu Marinkovićeve danas, a za sve je kriv niko drugi do njen naslednik Strahinja Uhrin. On je mami poklonio prekrasan buket ruža, povod se ne zna, a ako je bez povoda onda je reč o još lepšem i emotivnijem gestu. Presrećna je voditeljka što je njen mezimac izrastao u romantičnog momka, najpre vrlo osećajnog i privrženog njoj. 

Poklon fotografije venčanja Sanje Marinković i Aleksandra Uhrina

 

Komentari (3)

Loading
Taca

19:34 09.02.2023

Niste napisali ima li novi decko dovoljno miliona za egzoticna putovanja?

Mira

14:55 11.02.2023

Stvarno je zgodan i vreme je da i Ona bude srećna.❤️