Celebrity News

BEBE SU BLAGOSLOV: Mašan Lekić obradovao naciju DIVNIM VESTIMA, pogledajte kako supruga sija od zadovoljstva (FOTO)

Ćerka Mašana Lekića danas je zvezda društvenih mreža

BEBE SU BLAGOSLOV: Mašan Lekić obradovao naciju DIVNIM VESTIMA, pogledajte kako supruga sija od zadovoljstva (FOTO)

Nedugo nakon razvoda Mašana Lekića i njegove tadašnje supruge Mirjane sa kojom ima ćerku Miu do kojeg je došlo 2020. godine, nova ljubav ušla je u život voditelja i dala mu potpuno novu dimenziju, a ubrzo je usledila još jedna lepa vest, da u porodični gnezdo koje je svio sa izabranicom Kristinom Nikolić stiže pojačanje. Dolazak prinove, malene Zoi koja je svet ugledala pre dve godine, bilo je nešto najlepše što je u tom trenutku moglo da se desi zaljubljenom paru, a koliko radosti je u njihov dom unela ćerka Mašana Lekića, često smo u prilici da vidimo putem njegovih objava na "Instagramu".

Posvećeni otac ne krije ponos i rado objavljuje fotografije na kojima je u društvu svojih naslednica, a budući da je danas poseban dan za slavlje, mlađa ćerka Mašana Lekića postala je zvezda društvenih mreža.

Pročitajte: Godinu i po dana od rođenja ćerke, Mašan Lekić i izabranica Kristina OBRADOVALI JAVNOST NAJLEPŠIM VESTIMA! Svi čestitaju (FOTO)

Instagram

 

Naime, drugi rođendan malene Zoi, bio je predivan povod za brojne čestitke koje su se nizale na profilu uspešnog novinara i njegove lepše polovine i nema ko nije prokomentarisao da je devojčica neodoljiva, pravi slatkiš kao i da zrači poesbnom energijom i veselim duhom.

Pročitajte: Ćerka Mašana Lekića od poznate voditeljke dobila najslađi poklon - Pogledajte samo sreću na bebinom licu (FOTO)

Instagram

 

Presrećni i preponosni roditelji proslavili su ovaj bitan datum intimno, u krugu porodice uz nezaobilaznu tortu sa imenom slavljenice, svećicama i prelepom dekoracijom od mnoštvo šarenih balona, međutim ne sumnjamo da će ovim lepim povodom biti upriličena i gala proslava kao što je to slučaj bio pre godinu dana kada su oni organizovali veliku žurku u prisustvovu brojnih prijatelja i kolega sa javne scene.

Pročitajte: Tata se razveo od mame i zasnovao porodicu sa drugom - Evo kako je ćerka Mašana Lekića iz prvog braka prihvatila novu sestru

Instagram

Kako izgleda dom u kojem Mašan i Kristina odgajaju naslednicu, pogledajte OVDE.

Komentari (0)

Loading