Moda

Kaput Nede Ukraden savršen je za svaku figuru: Odličan je za snežne dane, ali i večernje prilike (FOTO)

Izgled Nede Ukraden uvek je za svaku pohvalu

Kaput Nede Ukraden savršen je za svaku figuru: Odličan je za snežne dane, ali i večernje prilike (FOTO)

Uvek je Neda Ukraden plenila neverovatnom lepotom, a uprkos tome što je zagazila u osmu deceniju života na tom polju ništa se nije promenilo. I dalje ona važi za jednu od naših najlepših pevačica, ali i dama o čijem modnom ukusu se ne raspravlja. Retko kada  Neda greši, naprotiv o njenim odevnim komadima uvek se priča pozitivno a modni kritičari gotovo da nemaju šta da joj zamere. Izgled Nede Ukraden često je tema i Lifestyle magazina, posebno onog dela u kom se otkrivaju tajne za adekvatnu negu lica i tela, a neretko ona popunjava i modne strane. 

Pročitajte: Poznati lekar kog gledate na televiziji: Neda Ukraden PRIZNALA VEZU, njegova reakcija će vas šokirati (FOTO)

 

 

Pop zvezda obožava modu. Kada joj profesionalne obaveze dozvoljavaju obilazi revije i brendirane radnje u inostranstvu, a vrlo često ona ume čitav zarađeni honorar da odvoji za kupovinu skupocene tašne, cipela ili možda bunde od pravog krzna.

Pročitajte: Popoviću, ko ovde laže? Isplivala zajednička fotografija iz perioda veze sa Nedom Ukraden: Mazi je i ljubi, lud za njom

 

Ni sama ne zna šta je sve tokom godina Neda u svom garderoberu skladištila, priznaje da je mnogo toga i poklonila, dok pojedine komade danas rado nosi njena ćerka Jelena. I pored toga nastavlja da kupuje, a nedavno se sa pratiocima pohvalila da je sebe častila belim, predivnim kaputom. Fotografijom na kojoj pozira u predivno skrojenom komadu za zimske prilike najavila je Ukraden turneju, podsećajući pritom ljude da odu i kupe kartu za njen nastup a sve što su pripadnice lepšeg pola volele da im Neda tada otkrije jeste gde je kaput kupila.

Pročitajte:Veče za pamćenje: Koncert Nede Ukraden u Sloveniji dugo će se prepričavati

 

Izgled Nede Ukraden nešto je čime pevačica ima pravo da se ponosi, a dobro odabran stajling takođe je nešto po čemu se ističe i što ljudi pored pesama cene kod nje.

Komentari (0)

Loading