Celebrity News

Prva fotografija PRELEPE MLADE U VENČANICI: Aleksandar Radojičić je odlično izabrao, svi čestitaju srećnom paru (FOTO)

Devojka Aleksandra Radojičića blista u venčanici

Prva fotografija PRELEPE MLADE U VENČANICI: Aleksandar Radojičić je odlično izabrao, svi čestitaju srećnom paru (FOTO)

Već tri godine devojka Aleksandra Radojičića, manekenka Dunja Radičević njegova je najveća podrška, a koliko zaljubljeni par uživa u svojoj ljubavi može se videti i iz fotografija koje glumac često objvljuje na svom "Instagram" profilu.

Pročitajte: Rekla šta ima o budućoj maćehi! Evo šta ćerka Aleksandra Radojičića misli o njegovoj devojci Dunji

Instagram

 

Sudbinski susret poznatog para dogodio se na jednoj privatnoj proslavi, ubrzo su se rodile simpatije koje su kasnije prerasle u ljubav i po svemu sudeći njihova veza ide uzlaznom putanjom, te se neminovno nameće i pitanje da li je vreme za korak dalje.

Objava koju je devojka Aleksandra Radojičića sada podelila na društvenim mrežama privukla je veliku pažnju, ali i mnogima dala odgovor na pitanje da li su ona i glumac spremni da svoju vezu podignu na viši nivo i ozvaniče je pred Bogom i matičarem.

Pročitajte: Vreme i da javnost sazna - Aleksandar Radojičić šokirao javnost priznanjem da ima SINA, pogledajte fotografiju plavookog dečaka i KOLIKO LIČE

instagram printscren

 

Naime, na Instagramu je osvanula njena fotografija u predivnoj sneg beloj venčanici, i u prvi mah svi su se zapitali da li se zaljubljeni par odlučio da u tajnosti stane na ludi kamen.

Pročitajte: Moćno i bez mnogo reči - Svaka devojka želi da je dečko voli kao Aleksandar Radojičić Dunju (FOTO)

instagram printscren

 

Ipak, mlada manekenka obukla je raskošnu haljinu samo za potrebe snimanja i svi se slažu da joj savršeno pristaje, te da će kada do venčanja dođe, Dunja biti prelepa mlada. Iako nije poznato kakvi su im planovi za budućnost, ne sumnjamo da će kada se na taj korak odluče, oni lepe vesti podeliti sa pripadnicima sedme sile bez skrivanja.

Pročitajte: Dala je sve od sebe da ga ocrni u javnosti - Ovako danas izgleda žena koja je Aleksandru Radojičiću rodila ćerku (FOTO)

instagram printscren

 

Podsećanja radi, Aleksandar Radojičić pre Dunje je bio u vanbračnoj vezi sa Jelenom Melezović, sa kojom je dobio ćerku. Posle razlaza glumac se sa bivšom nevenčanom suprugom, na sudu, borio za starateljstvo nad ćerkom. Poznato je da su Aleksandar i Jelena sada u korektnim odnosima, a na njegovom profilu često možemo videti i fotografije njihove ćerke kako uživa u vremenu provedenim s tatom, te je očigledno da je veoma privržen otac.

Kako izgleda ćerkica Aleksandra Radojičića pogledajte OVDE.

Komentari (0)

Loading