Lepota

Nova frizura Džejle Ramović šokirala pratioce: Ofarbala se u plavo, pogledajte kako joj stoji (FOTO)

Frizura Džejle Ramović naišla je na mnoštvo pozitivnih komentara

Nova frizura Džejle Ramović šokirala pratioce: Ofarbala se u plavo, pogledajte kako joj stoji (FOTO)

Ata Images

Nekadašnja pobednica takmičenja "Zvezde Granda" Džejla Ramović otkako se pojavila na javnoj sceni, prepoznatljiva je po prirodnom izgledu za koji mahom dobija samo pohvale, a njen zaštitni znak u neku ruku je i duga smeđa kosa sa kojom nikada nije preterano eksperimentisala. Ipak, mlada zvezda u usponu sada je odlučila da se poigra sa svojom kosom, a najnovija frizura Džejla Ramović ispostavilo se, pun je pogodak.

Da je odlučila da je vreme za drastičnu promenu, te se prepustila veštim rukama stručnjaka sa makazama i propratnom frizerskom opremom, saznali smo iz njene najnovije objave na "Instagramu" koja je brzinom svelosti prikupila mnoštvo lajkova i lepih komentara.

Pročitajte: Laknulo mi je kada mi je Marija rekla DA - Džejla Ramović napokon priznala šta se desilo sa Šerifovićkom

Džejla je, naime svoje guste uvojke oplemenila "suncem u kosi",pramenovima koji unose toplinu u izgled, čine da izgleda vedrije, sveže i spremno za prolećnu sezonu. Uz poneki medeni ton, ovaj look još više "otvara" lice, a stručnjaci su već najavili da će slične nijanse dominirati tokom 2023. godine, posebno tokom proleća.

Pročitajte: Dom Džejle Ramović ZAVIJEN U CRNO - Otišla je njena najveća podrška, svi šalju podršku i saučešće (FOTO)

Stepenasto ošišana frizura Džejle Ramović kao i pramenovi koji su doprineli da joj kosa izgleda bujnije, odličan su izbor ako imate tanku ili previše ravnu kosu. Laki su za održavanje i savršeno se stapaju sa prirodnom bojom, a takođe neće izgledati monotono, pa su zato pravi hit za kojim su žene širom sveta poludele.

Oduševljeni pratioci nizali su komentare ispod Džejline objave, a samo neki od njih su da lepoj ženi sve lepo stoji, kao i da joj osveženje odlično pristaje.

Fotografije Džejline porodice možete pogledati OVDE.

Komentari (0)

Loading