Celebrity News

Sve su učinili da postanu roditelji, ali najveća sreća osmehnula im se tek sada: Kristina i Sergej Ćetković PLAČU OD SREĆE, svi čestitaju

Brak Sergeja Ćetkovića jedan je od najskladnijih na pop sceni

Sve su učinili da postanu roditelji, ali najveća sreća osmehnula im se tek sada: Kristina i Sergej Ćetković PLAČU OD SREĆE, svi čestitaju

Još u srednjoj školi Sergej Ćetković zavoleo je Kristinu i ona njega, svega par godina su se zabavljali, a potom su svoju ljubav krunisali brakom. Najveća želja od samog početka pevača i njegove izabranice bila je da se ostvare u ulozi roditelja, nažalost, sreća po tom pitanju im se nije osmehnula. Dugi niz godina bili su bez potomstva, usmereni isključivo jedno ka drugome i profesionalnim ciljevima u okviru kojih su nizali uspehe. Niti jednog momenta zbog pomenutog problema brak Sergeja Ćetkovića i njegove srednjoškolske ljubavi nije trpeo, naprotiv, ljubav je iz dana u dan bivala sve veća te je par u neko doba odlučio da usvoji jednu devojčicu, a potom i drugu čime su stvorili divnu porodicu.

Pročitajte: Dugo ih je skrivao od javnosti: Sergej Ćetković pokazao ćerke, sudbina je htela da liče na njega iako nisu u krvnom srodstvu (FOTO)

Boško Karanović

 

Ćerke Lolu i Milu pop umetnik i njegova supruga neguju s puno ljubavi, vrlo su im posvećeni, naučili su i da postave granice, čemu svedoči lepo vaspitanje devojčica i privrženost roditeljima. Mnogo puta do sada vrlo otvoreno pevač je javno govorio o roditeljstvu kao najlepšoj ulozi koja je mogla da mu se dogodi ističući da su on i Kristina mezimice rodili srcem. 

Pročitajte: Mi smo im bili suđeni, ali... Kristina i Sergej Ćetković doneli važnu odluku po pitanju bioloških roditelja svojih ćerki

Luka Šarac

 

Srcem ih i odgajaju pružajući im najlepši mogući primer kako ljubav oca i majke treba da izgleda. Danas Sergej i Kristina obeležavaju 24. godišnjicu braka prepunu izazova, uspona i padova, ali nadasve predivnih zajedničkih trenutaka koji su duboko utkani u njihova sećanja. Tim povodom skladni supružnici organizovali su intimno slavlje sa svojim naslednicama i jedno drugome poručili da im je samo nebo granica.

Pročitajte: Da li je sve uvek bajka? Fotografija otkrila PRAVU ISTINU o braku Sergeja Ćetkovića

Instagram

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Vera

10:27 16.03.2023

Divan par, Sergej divan pevač, plemeniti ljudi. Želim im svu sreću ovog sveta. Devojčice su imale sreće da ih usvoje tako divni ljudi. Svaka čast.