Celebrity News

Mlada u venčanici za trudnice, zbog mladoženjine kravate mu se podsmevali: Ovo su jedine fotografije sa tajnog venčanja Zorana Kesića

Venčanje Zorana Kesića dogodilo se pre čitavu deceniju

Mlada u venčanici za trudnice, zbog mladoženjine kravate mu se podsmevali: Ovo su jedine fotografije sa tajnog venčanja Zorana Kesića

Popularni voditelj Zoran Kesić i njegova izabranica Ivana Majstorović te davne 2013. godine rekli su sudbonosno “da”. Njih dvoje nisu hteli nikakvu medijsku pažnju kada je svadba u pitanju, te je venčanje Zorana Kesića proteklo intimno, u društvu prijatelja i rodbine koji su potpuno rasterećeno uživali u slavlju, a uz sjajnu muzku benda ova žurka je potrajala je do kasno u noć.

- Bilo mi je vreme da se smirim. Ovo su prave godine za muškarca. Ivana i ja smo dve godine u vezi i odlično je što je ispalo ovako - rekao je tada popularni voditelj čija je voljena bila u blagoslovenom stanju.

Pročitajte: TRUDNA supruga Zorana Kesića blista, porodična prijateljica objavila fotografiju - Stomak joj divno stoji (FOTO)

Privatna Arhiva

 

Za venčanje Zorana Kesića, njegov poseban dan, mladoženja se odlučio za klasično crno odelo i belu košulju, dok je mlada blistala u haljini širokog kroja, sasvim očekivano, budući da je prinova bila na putu. 

- S ponosom mogu da kažem da će mali Kesić stići u februaru. Mogu vam reći da odlično podnosimo trudnoću, što se po meni i vidi. Ivana se divno snalazi, drugo stanje je stvarno drugo stanje - poručio je Zoran šaljivo u svom stilu.

Pročitajte: Supruga je užasnuta njegovim postupkom - Ozbiljna kriza u braku Zorana Kesića (FOTO)

Privatna Arhiva

 

Osmehe sa lica mladenci nisu skidali, a to je slučaj i sada, deceniju kasnije, te gde god da se pojave zajedno supružnici odaju utisak sklada i zadovoljstva na kojim im mnogi mogu pozavideti.

Inače, baš sa početkom bračnog života poklopio se i početak rada na emisiji "24 minuta sa Zoranom Kesićem", koja danas važi za jednu od najgledanijih i najpopularnijih formata na našim prostorima.

Komentari (0)

Loading