Celebrity News

Jednom poglavlju je kraj: Kristina Kovač se oglasila iz Švedske i otkrila šta se desilo između nje i muža (FOTO)

Muž Kristine Kovač osvojio je srce kantautorke nakon bolnog razvoda

Jednom poglavlju je kraj: Kristina Kovač se oglasila iz Švedske i otkrila šta se desilo između nje i muža (FOTO)

Vratio je muž Kristine Kovač veru u ljubav kantautorki, osvojio ju je tih teških godina nakon razvoda svojim šarmom, humorom, ali najpre željom za promenom i inicijativom, koju ne poseduju svi muškarci.

- Takvog do sada nisam srela i više neću upoznati, u to sam sigurna. On je čovek koji ima najjaču snagu karaktera, izdržao je u životu stvari koje mnogi ljudi ne bi. Poseban je na svaki način - inteligentan, nežan, nesebičan, privržen i posvećen. On je ljubav mog života - ovim rečima opisala je tih godina svog izabranika Kristina, čiju ćerku Taru je Brakus prihvatio kao svoju i s puno ljubavi i pažnje je u tuđini odgaja.

Pročitajte: Raskošna venčanica sa dugačkim velom, mršava mlada i detalj koji tera suze na oči: Pogledajte jedinu fotografiju sa venčanja Kristine Kovač

Instagram

 

Muž Kristine Kovač nije mogao imati svoju decu. Pre 14 godina primio je vest da ima rak, Hodžkin limfom,  stadijum 3b. Na svu sreću uspeo je da pobedi bolest, ali je tada već bilo kasno za potomke sa pevačicom. 

- Želeli smo odmah dete, jako. Nismo smeli, jer hemoterapija u isto vreme i leči i truje organizam. Posle, nismo mogli - kazala je za medije ćerka Kornelija Kovača, koja tvrdi da svaki dan bar jednom u toku dana pomisli koliko je sreće imala da Brakusa upozna.

Pročitajte: Maki i ja... Pomirile se Aleksandra i Kristina Kovač, evo ko je napravio prvi korak FOTO 

 

 

Ljubav duga deceniju između Danijela i Kristine sve je jača, o čemu svedoči i ljubavna poruka koju je danas svom dragom ona poručila u ime 46. rođendana: 

- Neka ti ova godina bude specijalna na sve najlepše načine, D. - napisala je ispod Brakusove fotografije kantautorka, nakon čega su usledile čestitke, ali i pohvale na račun harizme njenog izabranika.

Pročitajte: MOJA PRAVA PORODICA: Kristina Kovač dan posle sahrane oca napisala post koji svi komentarišu, evo šta je sve rekla (FOTO)

 

 

Komentari (0)

Loading