Celebrity News

Raskošna venčanica sa dugačkim velom, mršava mlada i detalj koji tera suze na oči: Pogledajte jedinu fotografiju sa venčanja Kristine Kovač

Fotografija sa venčanja Kristine Kovač dospela u javnost

Raskošna venčanica sa dugačkim velom, mršava mlada i detalj koji tera suze na oči: Pogledajte jedinu fotografiju sa venčanja Kristine Kovač

Kristina Kovač već nekoliko godina živi u Švedskoj sa ćerkom Tarom i izabranikom Danijelom Brakusom pored kojeg je pronašla sve ono o čemu je oduvek maštala. Kako je daleko od rodnog grada, ona često sa svojim prijateljima deli životne momente na društvenim mrežama, od privikavanja kroz koje je prošla u Stokholmu, lepih trenutaka koje tamo proživljava sa partnerom i ćerkicom, preko nesuglasica koje je imala sa sestrom Aleksandrom, pa sve do iznenadnog odlaska oca i najtežeg perioda u njenom životu. Upravo taj veliki gubitak, smrt oca Kornelija pred kraj prošle godine bio je povod da se na "Instagramu" oglasi umetnica, oprosti se od njega, te sa pratiocima podeli jednu lepu uspomenu, pa je tako i jedina fotografija sa venčanja Kristine Kovač osvanula na njenom profilu.

- Sačuvaj mi poslednji ples - glasio je opis fotografije na kojoj Kristina sa iskrenim osmehom blista u prelepoj tredicionalnoj venčanici i velom u kosi dok korača sa ocem koji ju je dopratio do oltara. 

Pročitajte: Preživeo je pakao - Ovako danas izgleda suprug Kristine Kovač posle teške borbe sa kancerom (FOTO)

 

 

Budući da niti jedna fotografija sa venčanja Kristine Kovač do sada nije dospela u javnost, pretpostavke su da se radi o njenom svadbenom veselju sa prvim mužem, Igorom Perovićem sa kojim je i dobila ćerku Taru.

Pop pevačicu i nekadašnjeg člana grupe Plejboj spojila je zajednička strast prema muzici, tako da su se posle šest godina zabavljanja venčali 13. juna 2003. godine. Intimno slavlje uz prisustvo najbližih članova porodice i prijatelja upriličeno je u ekskluzivnom klubu Koling, a goste su zabavljali nekadašnji članovi 'Nevernih beba'.

Pročitajte: Danas je taj dan - Kristina Kovač na godišnjicu OBJAVILA VESTI O RASTANKU (FOTO)

Story arhiva

 

- Naše venčanje je bilo romantično. Bio je to čin komim smo svetu rekli das mo izabrali jendo drugo. Prvi dan braka bio nam je jedan od najlepših u životu, osetila sam se blesavo odraslom - rekla je svojevremeno Kristina za naš magazin, dok je Igor priznao da su trebali i ranije da stanu na ludi kamen.

- Možda sam dozvolio da prođe neka godina više nego što je bilo potrebno da je zaprosim i zato bih svakom muškarcu savetovao da ne treba da ima otpor prema braku.

Pročitajte: TEŽAK RAZVOD je sve promenio - OVAJ muzičar je bivši muž Kristine Kovač i otac njene ćerke Tare (FOTO)

Instagram

 

Iako ništa nije naslućivalo da sa njihovim brakom nešto nije u redu, jer su važili za skladan par čiji je odnos ispunjen razumevanjem i ljubavlju, Kristina i Igor su posle sedam godina braka doneli odluku da se razvedu početkom 2010. godine. Popularna umetnica se u naručju sa njihovom dvoipogodišnjom ćerkicom Tarom odselila iz zajedničkog doma, a njen bivši životni saputnik nastavio je da svakodnevno viđa svoju naslednicu i nakon što su u februaru iste godine i sudski stavili tačku na svoju vezu. O razlozima razvoda jednog od nekada najzaljubljenijih parova na javnoj sceni nije bilo čak ni medijskih spekulacija, a bivši supružnici ostali su dosledni svom stavu da ne govore o svojoj intimi.

- Moj posao i moja muzika jedini su razlozi zbog kojih se uopšte i pojavljujem u medijima. Nadam se da ćete razumeti da moja politika čuvanja privatnog života od javnosti važi u svakom slučaju, pa i u ovom - rekla je tada Kristina Kovač koja je početkom leta 2010. godine otpočela romansu sa Danijelom Brakusom, koja i danas traje.

Kako izgleda dom Kristine Kovač u Švedskoj možete pogledati OVDE.

Komentari (0)

Loading