Celebrity News

Posle razvoda od Jelene Perčin, konačno nasmejan! Srce Momčila Otaševića osvojila ONA (FOTO)

Srce Momčila Otaševića osvojila ona

Posle razvoda od Jelene Perčin, konačno nasmejan! Srce Momčila Otaševića osvojila ONA (FOTO)

Amir Hamzagic / ATA Images

Srce Momčila Otaševića osvojila ona - pisali su mnogi mediji o njegovoj koleginici Ani Uršuli Najev, koju su mnogi naveli kao razlog za krah braka Momčila Otaševića i Jelene Perčin. Ipak, Ana i Momčilo ove navode oštro su demantovali, a priče o trećoj osobi, koja je presudila braku glumačkog para, ostala je otvorena za brojna nagađanja.

Ipak, srce Momčila Otaševića osvojila je njegova sestričina Mia, sa kojom konačno provodi slobodno vreme. Naime, sestra Momčila Otaševića, Sanja, koja sa ćerkicom i suprugom živi u Budimpešti, Momčilu je podarila novu životnu ulogu 2021. godine. Mia je stigla na svet, a Momčilo je postao ujak.

Pročitajte: ONA im je uništila brak - Momčilo Otašević PREVARIO ŽENU sa GLUMICOM koju svi znate, Jeleni srce slomljeno i neće da oprosti (FOTO)

Instagram

 

Sada je Sanja objavila niz fotografija na kojima njena ćerkica i brat uživaju u zajedničkom vremenu, a glumac koji nikada nije krio da je na sestru posebno slab, pokazao je da sestričinu voli podjednako kao svoje mališane Mašu i Jakšu, koje je dobio u braku sa Jelenom Perčin.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading