Celebrity News

Mršavi Kemiš sa brkovima i tek udata Zorica: Fotografija iz prvih dana braka poznatog para otkriva koliko ih je život promenio

Brak Zorice i Kemiša jedan je od najskladnijih na estradi

Mršavi Kemiš sa brkovima i tek udata Zorica: Fotografija iz prvih dana braka poznatog para otkriva koliko ih je život promenio

Više od tri decenije traje brak Zorice i Kemiša, a nije tajna da su pevačica i harmonikaš zbog svojih prethodnih brakova na samom početku zabavljanja bili meta ogovaranja. Kemiš je u zajednicu sa Zoricom ušao po okončanju bračne veze sa Vesnom Zmijanac, dok je Zorica prethodno okončala odnos sa Ljubom Kešeljem. 

Pročitajte: Mama bez ružičaste kose, beba njena kopija! Nikad viđena porodična fotografija Zorice Brunclik sa ćerkom će vas BAŠ IZNENADITI

Instagram

 

Dugo se pričalo da je brak Zorice i Kemiša usledio kao razultat preljube, da je naime virtuoz na harmonici Zmijančevu prevario sa sadašnjom suprugom, takođe su postojale spekulacije da se pevačica neslavno razvela od prethodnog supruga kojem je podarila ćerku Milju. Sve to podgrejalo je nagađanja i ogovaranja, ali vreme i prava ljubav načinili su da se to sve zaboravili te danas Zoricu i Kemiša svi posmatraju kao idealne partnere kao stvorene jedno za drugo. Ne kriju da uživaju u svom odnosu, često se šale kako jedno drugome priređuju iznenađenja, te da su po odlasku dece iz doma, još posvećeniji i zahvalni što konačno imaju vremena da rade na svom odnosu.

Pročitajte:Dok Zorica i Kemiš uživaju u luksuzu, njena vanbračna ćerka… Ovako izgleda Marija, a ono što poručuje majci i očuhu će vas slediti (FOTO)

Instagram

 

Dok su deca bila mala zahtevala su njihovu punu pažnju. Miroljub se s puno ljubavi posvetio Zoričinoj deci Mariji, Đorđu, Milji i ni po čemu ih nije razdvajao od zajedničke mezimice Zlate, dok je isti odnos pevačica gajila sa suprugovom ćerkom iz prvog braka Jelenom, koja sa majkom Dragicom živi u Nemačkoj. Umetnički par uvek je poštovao prave porodične vrednosti, a tome najbolje svedoče fotografije na kojima su svi na okupu. Jedna koja datira iz vremena samog početka braka, kada se Zlata tek rodila možda čak i najbolje oslikava ljubav i sklad koju su nastojali da prenesu na svoje naslednike.

Pročitajte: Večno će ga pamtiti: Zorica Brunclik potrešena tužnom vešću, danas je preminuo...

instgaram

 

 

Na toj jednoj, do sada neobjavljenoj fotografiji, do izražaja je došao i izgled Zorice, Kemiša posebno, koji je tada gajio brčiće. Dosta toga se od toga perioda promenilo, što je i normalno godine lete, ali ono što je ostalo isto jesu njihovi široki osmesi na licu i ljubav u duši.

Komentari (0)

Loading