Celebrity News

Sve vreme smo živeli u zabludi: Milica Milša posle 30 godina braka otkrila veliku istinu, učinila je to zbog njega

Ljubav Milice Milše i Žarka Jokanovića posebna je u svakom pogledu

Sve vreme smo živeli u zabludi: Milica Milša posle 30 godina braka otkrila veliku istinu, učinila je to zbog njega

Počela je ljubav Milice Milše i Žarka Jokanovića na vrlo čudan način, a kao takva po mnogo čemu posebna opstala je više od tri decenije. Scenarista se, naime, tih mladih i ludih godina beskrajno zaljubio u mladu glumicu, koja je talentom i šarmom plenila gde god da se pojavljivala. Publika ju je obožavala u ulozi manekenke Lare iz serije Srećni ljudi, a Žarko u ulozi žene kojoj je bio spreman da da sve.

Pročitajte: Sed i PREZGODAN: Milica Milša predstavila novog FRAJERA, Žarko Jokanović mu nije ni do kolena (FOTO)

Instagram screenshot @milicamilsaisakovic

 

Jedina stavka koja je, doduše samo naizgled, pretila da ljubav Milice Milše i Žarka Jokanovića umanji jeste činjenica da dramska umetnica iz prvog braka ima sina Antonija Isakoviča o čijem ocu nikada nije govorila. Ipak, budući da scenarista nikada nije bio sklon predrasudama, uprkos dobu i vremenu u kom je tada živeo raširenih ruku prihvatio je Miličinog naslednika kao svog, te ne čudi što ga Antonije danas naziva ocem. 

Pročitajte: BOLEST Milice Milše postala vidljiva na fotografijama! Lekari su mi rekli da ne znaju HOĆU LI PONOVO HODATI

Instagram

 

Na samom početku zabavljanja sa Milicom Žarko je živeo na Voždovcu, a prvi bliži kontakt između njega i glumice dogodio se upravo u njegovom stanu. Naime, on ju je pozvao da dođe kod njega na ručak, što je ona pristala ali je povela drugaricu koja je kumovala njihovom upoznavanju, a zatim i ljubavnom odnosu vrednom pažnje.

Pročitajte: Svaka domaćica ovo sanja: Zavirite u kuhinju Milice Milše i Žarka Jokanovića, jedan detalj će vas baš iznenaditi (FOTO)

Instagram screenshot @milicamilsaisakovic

 

Milica se našalila kako ju je osvojio već na prvi zalogaj, ali da je neko vreme tvrdila pazar, a u šali je rekla da svom izabraniku nije dozvolila ni da je poljubi do venčanja.

– Ja sam pristala da se udam za Žarka, a nismo se ni poljubili. Vidite koliko sam ja u stvari bila pametna da pristanem. Ja kažem: „Bože, bila sam u životu samo pametna da kažem ‘da’ pravom čoveku„ – otkrila je detalj malo kome poznat Milša, pa dodala da beskrajno uživa u ljubavi svoga muža koja i posle tri decenije ni trunčicu nije manja.

Pročitajte: Izgubila je sina 7 dana po njegovom rođenju: Popularnu glumicu gledamo u seriji Zakopane tajne, iza njenog osmeha krije se strašna bol

Boško Karanović

 

Bračni par zaljubljen je kao prvog dana, a osim ljubavi, posvećenost, poverenje i podrška stavke su koje njihovu vezu čine neraskidivom.

Komentari (0)

Loading