Celebrity News

Mali Stefan Đoković je već zvezda! Novak poveo sina na utakmicu, cela hala se iznenadila koliko je naslednik porastao (FOTO)

Novak Đoković otac je za primer

Mali Stefan Đoković je već zvezda! Novak poveo sina na utakmicu, cela hala se iznenadila koliko je naslednik porastao (FOTO)

ATA Images

Kada god mu prilika i slobodno vreme to dozvoljavaju Novak Đoković otac je kakvog svako dete samo poželeti može. Požrtvovan je, nežan, brižan...

Pročitajte: Novak i Jelena na svadbi svog kuma u izdanju koje je zapalilo mreže: Evo šta se sad zamera supruzi najslavnijeg svetskog tenisera (FOTO)

Profimedia

 

S obzirom na to da je tokom priprema za mečeve on fokusiran na razgovore sa trenerom, psihologom, rad na terenu, sticanje snage, veštine i tehnike, i nema mnogo trenutaka za porodicu, što oni itekako razumeju, kada je situacija nešto drugačija, sve svoje motore on tada pali ne bi li bio najbolji tata pa i suprug na svetu. Stefan, Tara i supruga Jelena njegov su razlog za širok osmeh, te dane rezervisane za odmor iskljućivo njima posvećuje.

Pročitajte: Iza zatvorenih vrata: Jelena TRI PUTA OSTAVLJALA NOVAKA! Evo zašto je odlazila i ko im je spasio brak

Instagram

 

Ovo je upravo ono vreme kada Novak odmara. Pre nego što nastavi pripreme za turnire na šljaci on je odlučio da sa porodicom doputuje u Beograd, gde mu žive roditelji i najmlađi brat Đorđe koji tek što je postao otac sina Aleksandra.

Pročitajte: Prizor koji je obišao svet: Pogledajte kako Tara Đoković sa Jelenom bodri Novaka sa tribina u Parizu (VIDEO)

Instagram

 

Slavlju povodom dolaska bratanca na svet Novak je prisustvovao, a snimci nastali u to ime neverovatnom brzinom kruže društvenim mrežama. Uprkos svim zanimljivostima koje su se pomenute večeri dogodile, najveću pažnju medija i javnosti privukao je Novakov snimak sa sinom nastao narednog dana. Sportista je, naime, svog prvenca odveo na košarkaški susret Partizana i Olimpijakosa, gde su zajedno sa drugim prijateljima posmatrali utakmicu. Kamere su zabeležile kulturno Stefanovo ponašanje, navijanje pa i reakciju kada se sa tribina začulo "Nole, grobare".

Pročitajte: Smirenost koja fascinira: Novak Đoković krišom snimljen u avionu, jedan detalj pokrenuo lavinu komentara (foto)

 

 

Pozdravljajući navijače crno-belih, teniser koji je inače obožavalac kluba Crvena Zvezda, dao je divan primer nasledniku koji je na oca bio znatno ponosan. Mediji su ispratili celokupno družene oca i sina u loži te su mnog komentarisali da je Novak Đoković otac za primer.

 

Komentari (0)

Loading