Celebrity News

Nekada preslatka voditeljka, a danas... Anđela iz Parova se OSUŠILA i ofarbala u tamno, od nje ništa nije ostalo! Evo kako izgleda (FOTO)

Izgled Anđele Lakićević sada je neprepoznatljiv

Nekada preslatka voditeljka, a danas... Anđela iz Parova se OSUŠILA i ofarbala u tamno, od nje ništa nije ostalo! Evo kako izgleda (FOTO)

Anđela Lakićević koja je po profesiji glumica, široj javnosti postala je poznata učešćem u rijalitiju "Parovi", a zatim se u istom oprobala i kao voditeljka gde je i pobrala simpatije mnogobrojne publike. Odluka da uđe u rijaliti koštala ju je angažmana u pozorištu, tamo se zaljubila u Mikija Đuričića, a ono što mnogi ne znaju jeste da je ona bila u vezi i sa popularnim glumcem Petrom Strugarom, sa kojim se zabavljala dve i po godine. Zbog svog odlučnog stava i iskrenosti često je bila na meti negativnih kritika, na koje se nikada nije preterano obazirala, međutim najnovija fotografija na kojoj je drastično izmenjen izgled Anđele Lakićević dospeo u prvi plan, ponovo je izazvala lavinu podeljenih komentara.

Naime, iako se povukla iz medija, te se o njoj ne zna mnogo toga, voditeljka je na društvenoj mreži Instagram i te kako aktivna, a poslednjom objavom u prirodnom izdanju, šokirala je mnoge koji su navikli da je uvek vide tip-top skockanu, našminkanu i isfeniranu.

Pročitajte: Jelena Đoković se konačno skockala - Ovaj kombinezon poželećete da nosite tokom proleća, tek da vidite boju (FOTO)

- Sad smo u fazonu, nema filtera - napisala je Anđela u opisu fotke, a pored podočnjaka i ispijenog lica, primetna je promena i njene prepoznatljive plave boje kose koju je prefarbala u svetlo smeđu, te je mnogi nisu prepoznali.

Pročitajte: Jovana Joksimović bez trunke šminke na rođendanu svoje kume, oko nje glamur - Pogledajte fotku koja je šokirala Instagram

Izgled Anđele Lakićević, kao što to obično biva, naišao je na salvu podeljenih komentara i dok je jedni podržavaju u odluci da se istim ne opterećuje previše, mnogi smatraju da joj mnogo bolje pristaje imidž koji je negovala dok je krasila mele ekrane.

Komentari (0)

Loading