Moda

Jelena Đoković se konačno skockala: Ovaj kombinezon poželećete da nosite tokom proleća, tek da vidite boju (FOTO)

Stajling Jelene Đoković za svaku je pohvalu

Jelena Đoković se konačno skockala: Ovaj kombinezon poželećete da nosite tokom proleća, tek da vidite boju (FOTO)

Miloš Nadaždin

Životna saputnica najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića veliku pažnju javnosti privlači gde god da se pojavi, a uvek su posebno u fokusu njen izgled kao i stajling Jelene Đoković koji je neiscrpna tema kako u medijima tako i na društvenim mrežama. Iako joj se često zamera previše opušten način odevanja, ona ipak kod mnogih izaziva divljenje svojom jednostavnošću, a poznata je i kao neko ko zagovara parolu "manje je više", te su minimalizam i svedenost gotovo uvek njen izbor.

Ovog puta, za potrebe jednog snimanja, direktorka humanitarne fondacije Novak Đoković odlučila se za nešto efektniji outfit koji je savršeno istakao njenu figuru i ženstvenost u prvi plan.

Pročitajte: Stajling Jelene Đoković svi komentarišu - Svi joj gledaju u mantil, da li je moguće da se ovako obukla (FOTO)

Reč je, naime, o odevnom komadu upečatljive ciklama boje, satenskom kombinezonu bez bretela, koji je otkrivao njena ramena i izvajane ruke, dok je široki pojas od istog materijala učinio da njena figura izgleda još vitkija, a noge duže. Kosu je uvila u blage talase i prebacila je na jednu stranu, a diskretna šminka i neupadljiv nakit učinili su da celokupni stajling Jelene Đoković bude veoma sofisticiran.

Noletova supruga se ovim autentičnim izdanjem ponovo izdvojila iz mase i ostavila jak utisak, a mnoge dame kojima je ona uzor u načinu odevanja zasigurno će se odlučiti da nabave sličan komad, jer se ovog puta svi slažu da je Jelena napravila pravi modni izbor.

Komentari (0)

Loading