Celebrity News

POTRES u braku! Petre, ja sam poljubila drugog: Nakon OVE fotografije Tamara Dragičević mužu sve priznala

Bračna kriza Tamare Dragičević i Petra Benčine povod za spekulacije

POTRES u braku! Petre, ja sam poljubila drugog: Nakon OVE fotografije Tamara Dragičević mužu sve priznala

Luka Šarac

Nije bračna kriza Tamare Dragičević i Petra Benčine ništa što već nije viđeno i što se kod drugih parova manje poznatih javnosti nije moglo videti, ali kako su u pitanju ličnosti vredne pomena i poštovanja onda se o tome dosta više priča i piše kako u medijima, tako i po gradskim kuloarima. Svaki tračak mogućnosti da s odnosom glumačkog para nije nešto u redu uzima se u razmatranje. Zaljubljenim supružnicima svakodnevno se prognoziraju razni scenariji, nagađa se ko je kome šta rekao i uradio a dok drugi o njihovom braku raspravljaju, oni se na to mnogo ne obaziru.

Pročitajte: Dom Tamare Dragičević i Petra Benčine SIJA kao nikada: Ovako lepu prirodnu jelku nikad niste videli, praznična dekoracija iz snova (FOTO)

Instagram

 

Uprkos manjim i većim trzavicama, normalnim za svaki odnos, nastavljaju da žive svoju bajku, koju dodatno lepom čine ćerka Staša i sin Lazar. Skrojili su postepeno glumac i glumica život iz snova, zahvaljujući brojnim angažmanima na filmovima i serijama uspeli su sebi da priušte luksuznu nekretninu, uživaju u svojim mališanima, naposletku i u svom pozivu zahvaljujući kojem su se i upoznali i započeli romansu. Imali su sreće da se vrlo mladi ostvare na profesionalnom polju. Petar radi kao profesor na FDU, uporedo igra u filmovima i serijama, Tamara s druge strane, godinama unazad stalni je član Ateljea 212, gde bi se moglo reći da nosi gotovo čitav repertoar.

Pročitajte: Svekar i svekrva Tamare Dragičević fotografijom pokazali sve! Kakvi su ovo odnosi u porodici

 

 

Predstava "Revolt" jedna je od onih komada kojima ona voli da se pohvali i često publiku zove na izvođenje. Ona to čini putem medija, ali i u vidu objava na "Instagramu" gde je prati preko 200 hiljada ljudi. Skorašnji post dramske umetnice koji se tiče pomenute predstave, privukao je veliku pažnju javnosti jer na njemu ona uživa u pažnji i nežnosti kolege glumca iliti drugog muškarca. 

Pročitajte: Praznična čarolija u domu Tamare Dragičević i Petra Benčine: Staša i Lazar okitili jelku, pa pokupili sve simpatije FOTO

Instagram

 

Iako je u pitanju čist profesionalnizam nema ko se od glumičinih pratilaca, zbog verodostojnosti u izvedbi, nije bar kroz šalu zapitao hoće li ovo biti povod da nastupi još jedna bračna kriza Tamare Dragičević i Petra Benčine.

 

Komentari (0)

Loading