Celebrity News

Kristina Mitrović objavila prvu fotografiju našeg šampiona sa mlađom ćerkom: Anastasija je očeva kopija (FOTO)

Mlađa ćerka Aleksandra Mitrovića pravi je slatkiš

Kristina Mitrović objavila prvu fotografiju našeg šampiona sa mlađom ćerkom: Anastasija je očeva kopija (FOTO)

Ata Images

Aleksandar i Kristina Mitrović tokom svoje dugogodišnje ljubavne priče koja traje od najranije mladosti, dobili su sina Luku i dve naslednice. Starija Nađa na svet je došla krajem 2017. godina, a oktobra prošle godine još veću radost u porodični dom unela je mlađa ćerka Aleksandra Mitrovića, preslatka Anastasija koju nismo imali mnogo prilike da vidimo putem društvenih mreža.

Pročitajte: Dok Aleksandar Mitrović zadaje lekcije na terenu, njegova supruga to čini na polju mode - Pogledajte tašnu koju je ovog puta pokazala (FOTO)

Instagram

 

Kako je još uvek veoma mala, ponosni roditelji nisu je preterano eksponirali, kao što to uostalom ne čine i inače kada su deca u pitanju, međutim Kristina kao mlada i moderna mama koja je veoma aktivna na Instagramu ovog puta nije odolela, te je prelepu fotografiju podelila sa armijom pratioca.

Dirljiva objava na kojoj popularni Mitrogol, zvezda Fulama i naše fudbalske reprezentacije u naručju drži svoju najmlađu mezimicu pobrala je mnoštvo simpatija i probudila najlepše emocije kod mnogih, a ujedno i pokazala koliko je on brižan i posvećen otac kojem su trenuci sa decom i suprugom od neprocenjive vrednosti.

Pročitajte: Venčanica Mitrovićeve supruge je drugačija od svih koje ste videli, sa razlogom! Pogledajte privatne fotografije sa venčanja našeg špica

Instagram printscreen

 

- Rano sam zasnovao porodicu, ali to je nešto najlepše što mi se desilo i što sam uradio u životu. Osećaj da vas neko čeka kod kuće uvek kad dolazite s treninga, utakmice ili dugih putovanja zaista je nešto što me tera da više radim i treniram - rekao je nedavno za medije fudbalski golgeter kojem je po svemu sudeći porodica na prvom mestu.

Pored lavine divnih komentara i pohvala na račun tate, mlađa ćerka Aleksandra Mitrovića ipak je ta koja je fudbaleru ukrala šou, a samo neki od komentara su bili da je Anastasija neodoljiva i prava šećerlema koja svojim osmehom topi i najtvrđa srca.

Kako izgleda raskošni dom Kristine i Aleksandra Mitrovića pogledajte OVDE.

Komentari (0)

Loading