Celebrity News

NOVA DEVOJKA Sergeja Trifunovića je PRELEPA i konačno imamo prvu fotografiju: Pored nje je nasmejan kao nikada pre (FOTO)

Nova devojka Sergeja Trifunovića prelepa je

NOVA DEVOJKA Sergeja Trifunovića je PRELEPA i konačno imamo prvu fotografiju: Pored nje je nasmejan kao nikada pre (FOTO)

Ata Images

Kada god se u medijima spomene nova devojka Sergeja Trifunovića uglavnom uz priču o njoj ide i priča o majci poznatog glumca. Naime, Slobodanka Trifunović nestrpljiva je da vidi kakvu će snajku sin da joj dovede, istovremeno bi volela da dočeka i unučiće od svog prvenca koji se profesionalno itekako ostvario ali privatno, bar da mediji znaju, to mu još uvek ne polazi za rukom.

Pročitajte: Nastradao od hleba i paštete: Tužan kraj Sergeja Trifunovića, objavljena crno bela fotografija

Boško Karanović

 

Traži li Sergej "dlaku u jajetu" ili je nešto drugo posredi, ne za se tačno jer glumac na temu ljubavi za medije izbegava da daje odgovore, ipak tek povremeno na Instagramu on objavljuje fotografije sa devojkama za koje se sumnja da su glumcu poklonile srce.

Pročitajte: Baš su par: Nova devojka Sergeja Trifunovića je ona, svi je dobro znate (foto)

 

 

Jedna od takvih slika osvanula je i juče na profilu umetnika, a na njoj, po pisanju portala i štampe je nova devojka Sergeja Trifunovića. Prelepa plavuša koja živi i radi u Americi, poreklom je sa Balkana i zove se Dajana Gudić. Izuzetno je u tamošnjim digiralnim krugovima poštovana, vrlo je uspešna a po svoj prilici dopada se i Slobodanki, glumčevoj majci koja je označila da joj se slika vrlo dopada.

Komentari (0)

Loading