Celebrity News

ONA je jedina prava ljubav Sergeja Trifunovića: Poznata glumica posle 20 godina ponovo osvojila njegovo srce, pogledajte prve fotografije

Prva ljubav Sergeja Trifunovića ponovo je osvojila njegovo srce

ONA je jedina prava ljubav Sergeja Trifunovića: Poznata glumica posle 20 godina ponovo osvojila njegovo srce, pogledajte prve fotografije

ATA Images

Sergej Trifunović uvek je bio misteriozan kada je reč o njegovom privatnom životu. Iako su mu u prošlosti pripisivali veze sa mnogim poznatim damama, glumac je odabrao da o tome mudro ćuti, pa nijednu priču nije potvrdio, a ni demantovao. Ipak, sada su stvari malo drugačije, a reklo bi se i ozbiljnije. 

Da uspomene ne blede i da se neke priče jednostavno moraju nastaviti svedoči činjenica da je prva ljubav Sergeja Trifunovića ponovo ušetala u njegov život. Naime, posle dvadeset godina „Munje” su dobile svoj nastavak, a šta će biti sa čuvenom Lolom koja je svojevremeno bila pevačica i prva ljubav Sergeja Trifunovića koji tumači ulogu Mareta, saznaćemo već krajem marta.

Pročitajte: Konačno srećan!!! Sergej Trifunović mir pronašao u zagrljaju KOLEGINICE! Iznenadićete se o kome je reč (FOTO)

Aleksandar Letić

 

Radnja novih „Munja“ dešavaće se dvadeset godina od događanja u prvom delu.Prošle su godine, a kod Popa i Mareta sve je isto: nema devojaka, nema ni keša ni doživljaja. Ali, kada im Gojko S. ukrade deo starog hita i pozajmi popularnoj pevačici Mili Sili, to razbudi naše junake.

Pročitajte: Plava i prelepa - Sergej Trifunović objavio fotografiju sa novom devojkom, mami je konačno srce na mestu FOTO
 

Aleksandar Letić

 

Ekipa predvođena Sergejem Trifunovićem, Borisom Milivojevićem, Nikolom Đuričkom, Sekom Sablić, Majom Mandžukom, Draganom Macom Marinkovićem, Mionom Marković, upotpunjena je i mladim glumcima: Ivanom Zečević, Markom Pavlovićem i Stojšom Oljačićem, ali i poznatim reperom Ivanom Ivanovićem Đusom.

Pročitajte: KONAČNO! Sergej Trifunović objavio LEPE VESTI - Vreme je za zasnivanje porodice! FOTO

Aleksandar Letić

 

Podsećanja radi radnja filma prati život dvojice muzičara koji žele da izdaju ploču, ali u tom poduhvatu traže pomoć od školskog druga kojeg su ismevali. Radnja se odigrava tokom devedesetih godina, koje su same po sebi na prostoru Srbije bile turbulentne, izazovne i teške, tokom jedne beogradske noći, kada se tri drugara koja se znaju iz škole Mare, Pop i Gojko, kojeg su njih dvojica ismejavali u školskim danim i koji to nije zaboravio uprkos poslovnom uspehu koji je postigao, jer je on danas poslovan čovek koji je vlasnik kluba i studija za snimanje. Mare i Pop traže pomoć od Gojka, ali on ne zaboravljajući na uvrede iz školskih dana, sveti im se. Situacja se zahuktava kada se pojavi jedna lepa devojka Kata i druga devojka koja ima muzičke ambicije i koja želi da peva, ali nema prateći bend.

Aleksandar Letić

 

Šta su glumci, reditelj i scenarista osmislili i koji zapleti očekuju gledaoce, saznaćemo 29.marta kada je zakazana premijera drugog dela ove kultne komedije. 

Komentari (0)

Loading