Celebrity News

Zdravko Čolić prošetao plažom u kupaćem, svi se okrenuli: Koliko su godine surove najbolje pokazuje ova fotografija

Izgled Zdravka Čolića stavka je koja muzičara izdvaja od drugih kolega vršanjaka

Zdravko Čolić prošetao plažom u kupaćem, svi se okrenuli: Koliko su godine surove najbolje pokazuje ova fotografija

Karijeru, koja i danas traje, Čola je izgradio na specifičnim glasovnim sposobnostima, kvalitetnim numerama i izgledu manekena. Među prvima kod nas obukao je helanke i zvoncare, među prvima sa igračicama Lokicama zaigrao, a još na samim počecima dame iz publike sve bi dale da provedu makar trenutak nasamo s njim, istovremeno imale su manir da uzvikuju njegovo ime i na binu mu bacaju cveće, medvediće i donji veš.Izgled Zdravka Čolića svakako je stavka koja je muzičara oduvek izdvajala od drugih kolega i između ostalog ućinila ga zvezdom. 

Pročitajte: Da li je moguće da je ovo ona? Supruga Zdravka Čolića uslikana posle nekoliko godina ispred supermarketa, promena je ogromna (FOTO)

Nikola Segan

 

Voleo je kao mlađi Čola da se istakne, uvek je išao ispred svog vremena, a ostao je takav sve do dana-današnjeg. Uprkos činjenici da u maju puni 72. godine i dalje nastupa punim kapacitetom, putuje, snima dok je i dobar izgled zadržao. Danas ga on, doduše, kao otac dve ćerke Une i Lare vešto skriva ispod skupocenih odela, dok je nekada itekako njime umeo da paradira.

Pročitajte: Ona je bila studentkinja prava, a on san svake žene: Posle četiri decenije isplivala istina o vezi Ružice Đinđić i slavnog pevača FOTO

Instagram screenshot @dejanbegovic

 

Fotografija sa plaže najboje svedoči tome kakav je izgled Zdravka Čolića nekada bio. Na njoj muzičar pozira bez gornjeg dela, a tu se možda i najjasnije vidi da je bio u odličnoj formi.

Pročitajte: Ko može da voli zeta ŠVALERA? Otkriveno šta tast i tašta Zdravka Čolića misle o njemu i kako mu zagorčavaju život

 

 

Komentari (0)

Loading