Celebrity News

Izgubila 20 kilograma, postala svoja senka: Fotografija Sofije Rajović u bolničkom krevetu sledila prijatelje i porodicu (FOTO)

Zdravstveno stanje Sofije Rajović zabrinulo porodicu i fanove

Izgubila 20 kilograma, postala svoja senka: Fotografija Sofije Rajović u bolničkom krevetu sledila prijatelje i porodicu (FOTO)

S obzirom na to da je Sofija Rajović oduvek važila za glumicu manekenske građe ne čudi što su svi bili zabrinuti kada su na njoj primetili višak kilograma. Verovalo se da se glumica, koja važi za velikog gurmana, napokon opustila i prepustila gastronomskom užitku, nažalost, reč je bilo o daleko ozbiljnijem problemu. Zdravstveno stanje Sofije Rajović nije bilo dobro, što je uticalo na znatno povećanje telesne težine kod nje, uopšte obimnu promenu u njenom stilu života.

Pročitajte:Prva fotografija nakon što se odselila iz zemlje: Sofija Rajović posle venčanja smršala preko 10 kilograma, svi zabrinuti 

Jovanka Bojković

 

Uvidevši na vreme ozbiljnost situacije glumca se obratila lekaru, nutricionisti, a potom i endokrinologu koji su zaključili da je u pitanju insulinska rezistencija, uzrokovana nezdravom ishranom. Istoga trena zdravstveno stanje Sofije Rajović postavljeno je na prvo mesto prioriteta te se atraktivna brineta uhvatila u koštac sa ovim nevidiljivim neprijateljem.

Pročitajte: Venčaj se brzo, kajaćeš se natenane: Muž Sofije Rajović u šoku, prvi problemi u braku počeli već na medenom mesecu (FOTO)

Facebook

 

Iz korena je promenila ishranu, uvela treninge, a pomogao joj je i rad na psihološkom nivou. U međuvremenu ona se udala, počela je dosta više da radi, a kilogrami su se jedan za drugim topili. Rezultat svega toga je Sofijina figura iz snova i osmeh kakav se viđa samo kod zadovoljne žene. 

Pročitajte: Život sa insulinskom rezistencijom traži velika odricanja: Sofija Rajović podelila recept za zdravu i ukusnu poslasticu

Instagram

 

 

Taman kada se pomislilo da je sve svoje traume velike i male ona prebrodila, na društvenim mrežama pojavila se njena fotografija iz bolnice, zapravo iz bolničkog kreveta. Malo je reći da je glumica sve ponovo zabrinula, na svu sreću vrlo brzo je otkrila da je reč o snimanju TV projekta.

Komentari (0)

Loading