Celebrity News

Venčaj se brzo, kajaćeš se natenane: Muž Sofije Rajović u šoku, prvi problemi u braku počeli već na medenom mesecu (FOTO)

Muž Sofije Rajović pun je razumevanja

Venčaj se brzo, kajaćeš se natenane: Muž Sofije Rajović u šoku, prvi problemi u braku počeli već na medenom mesecu (FOTO)

Divno bračno putovanje muž Sofije Rajović organizovao je glumici. Supružnici, koji su se jedno drugome zakleni na večnu ljubav u februaru, otputovali su Meksiko i odseli u takozvanim nomadskim drvenim, ali vrlo komfornim i luskuznim kućama.

Pročitajte: Muž Sofije Rajović je takav dasa... Pogledajte ekskluzivne fotografije sa medenog meseca srećnog bračnog para

Instagram

 

Dramska umetnica i njen izabranik uživaju u raskoši, prepuštaju se zanosnoj prirodi Tuluma koja opkružuje smeštaj, ali i obilasku predela kojih nema u turističkim brošurama, stoga često iznajmljuju automobil.

Pročitajte: Više nije ista žena: Sofija Rajović odlučila da promeni lični opis posle udaje, da li ćete je prepoznati? (FOTO)

Instagram

 

Upravo jedan takav izlet doveo je do prvih problema u braku glumice, koje je u vidu fotografija ona podelila na društvenim mrežama. Naime, Rajovićeva i njen izabranik krenuli su u vožnju kada je počeo pljusak, par minuta pre toga ona je, kako je navela, zamolila supruga da otvori krov, što je on i učinio zbog čega im je od privatnih stvari, preko kompjuterske table, sve u kolima pokislo. 

Pročitajte: KAO GROM IZ VEDRA NEBA! Udala se Sofija Rajović, u venčanici izgleda kao princeza! Pogledajte prve fotografije

Instagram

 

Muž Sofije Rajović, međutim, na to nije odreagovao kao ma koji drugi muškarac koji brine o automobilu, već je imao strpljenja za svoju tek venčanu suprugu i uprkos kiši uslišio joj molbu do kraja.

Pročitajte: Život sa insulinskom rezistencijom traži velika odricanja: Sofija Rajović podelila recept za zdravu i ukusnu poslasticu

Instagram

 

Prva bračna trzavica Sofije i njenog emotivnog partnera završila se u miru a glumica je onima koji su imali prilike da pogledaju fotografije i sačekaju epilog poručila: 

- Nađite muža koji će svakako da otvori krov, jer se vama tako sviđa. 

Komentari (0)

Loading