Celebrity News

LOŠE VESTI stižu o zdravlju Mire Antonović, Miroslav likuje: Desilo se sinoć u Breninoj kući (FOTO)

Zdravstveno stanje Mirjane Antonović nije dobro

LOŠE VESTI stižu o zdravlju Mire Antonović, Miroslav likuje: Desilo se sinoć u Breninoj kući (FOTO)

ATA Images

Mesec dana ranije Mirjana Antonović najavila je dolazak u Srbiju. Svoje namere po tom pitanju ona je nedavno i ostvarila, nažalost, već pri sletanju doživela je neprijatnosti koje su uticale na njeno zdravlje. Prva osoba kojoj se obratila za pomoć bila je Lepa Brena, najbliži svedok njene ljubavi sa Miroslavom Ilićem. Pevačica je dugogodišnjoj prijateljici odmah priskočila u pomoć, ali čini se da je bilo kasno - strašno se razbolela. Zdravstveno stanje Mirjane Antonović zabrinulo je najpre njenog sina Devina, koji je u komunikaciji sa Brenom doznao šta se za Mirom događa.

Pročitajte: Ljubavnica Miroslava Ilića objavila vesti koje će SLOMITI SRCE pevaču i naterati ga da je pozove: Devin je od danas zvanično…

Ata Images

 

Da situacija nije baš toliko delikatna i za paničenje, da se zapravo radi samo o jačoj prehladi, obavestila je na Facebooku svoje prijatelje Mira čim je malo došla sebi.

- Baš sam loše sreće. Čim sam došla smrzla sam se i odmah razbolela. Promašila Viktorov rođendan i druge važne stvari. Brena mi dala tablete da pijem i sad ležim. Nemate pojma kolika je bila kolona pasoške kontrole. Nikad ovako. Pa moraš se razboleti - napisala je ona.

 

 

Pročitajte: Ljubavnica Miroslava Ilića svoju crnu kosu ofarbala u platinasto plavu: Pogledajte kako sada izgleda, ni Ilić je neće prepoznati (FOTO)

Zdravstveno stanje Mirjane Antonović propraćeno temperaturom nije ništa što se kroz par dana ne može srediti, evidentno je da se Miroslavljeva bivša ljubavnica prehladila, dok istovremeno ona vuče posledice džet lega. Kroz nekoliko dana biće ponovo na nogama, a veruje se da će putem društvenih mreža ona ubrzo otkriti i povod svog dolaska u domovinu.

 

 

Komentari (0)

Loading