Lepota

Ljubavnica Miroslava Ilića svoju crnu kosu ofarbala u platinasto plavu: Pogledajte kako sada izgleda, ni Ilić je neće prepoznati (FOTO)

Izgled Mirjane Antonović oduvek je pratila tamna boja kose

Ljubavnica Miroslava Ilića svoju crnu kosu ofarbala u platinasto plavu: Pogledajte kako sada izgleda, ni Ilić je neće prepoznati (FOTO)

ATA Images

Izgled Mirjane Antonović, jedan je od aduta koji su davnih godina privukli Miroslava Ilića i naveli ga da načini preljubu. Bivša ljubavnica proslavljenog muzičara u mladosti je plenila nestvarnom lepotom, što se ni dan-danas uz boru, dve, nije mnogo promenilo.

Pročitajte:Ošišala se do glave! Ljubavnica Miroslava Ilića isekla dugu, bujnu kosu: Evo kako Mirjana sada izgleda (FOTO)

Privatna Arhiva

 

Utisak je da je za dobar izgled Mirjane Antonović zaslužna prevashodno genetika, a potom i adekvatna nega. Naime, nekadašnja Ilićeva emotivna partnerka dosta polaže na ishranu, dok su i masaže, kremice i pilinzi sastavni deo njene svakodnevne rutine. Mira obožava da posećuje bjuti salone, umerena je kada je reč o estetskim korekcijama i promenama frizure, stoga smo je često mogli videti u tamnim nijansama.

Pročitajte: Gordana, pa gde si ti bila? Miroslav Ilić DOČEKAO NOVU GODINU sa ljubavnicom Mirjanom, isplivala fotografija iz hotela

Facebook

 

Na drastičnu korekciju bivša ljubavnica Miroslava Ilića odlućila se pre par dana kada je svoju tamnu kosu zamenila plavo-šatiranom. Da joj promena odlično stoji njeni pratioci na društvenim mrežama su se složili, dok je mnogima bilo drago što će svoju novu frizuru ona uskoro prošetati i Beogradom.

- Beograde vidimo se uskoro. Znam više volite crnu kosu - napisala je Mira ispod fotografije koju je podelila na Facebooku a svi su se zapitali koji je razlog njenog dolaska i da li Miroslav treba da strepi.

Pročitajte: Miroslave, da li bi je prepoznao? Mirjana Antonović postala plavuša, nova frizura je podmladila bar 10 godina FOTO

Facebook

 

 

Komentari (1)

Loading
Milan Nish

22:20 02.03.2023

Miroslav ima ponovo da se zaljubi u ovu damu jer joj plava boja kose odlično stoji.