Celebrity News

To što Filip njoj radi... Dadilja iz doma Prijovićke i Filipa otkrila kako izgleda njihov život iza zatvorenih vrata

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović ovako se ponašaju prema sinu

To što Filip njoj radi... Dadilja iz doma Prijovićke i Filipa otkrila kako izgleda njihov život iza zatvorenih vrata

Boško Karanović

Jedna od najpopularnijih i najangažovanijih pevačica u našoj zemlji Aleksandra Prijović pored toga što svoj posao obavlja bez premca takođe je i posvećena i brižna majka četvorogodišnjeg Aleksandra koji je čitavoj porodici centar sveta. Aleksandra Prijović i Filip Živojinović ulogu roditelja shvatili su veoma ozbiljno, trude se da svom nasledniku detinjstvo i odrastanje učine što lepšim i bezbrižnijim, da svaki trenutak iskoriste na najbolji mogući način i slobodno vreme što kvalitetnije provedu zajedno.

Ipak, činjenica da se pevačica na posao vratila tri meseca posle porođaja, kao i brojne obaveze koje poznati mama i tata imaju, ne dozvoljavaju im uvek da se potpuno angažuju oko Aleksandra. Kako bi on bio maksimalno zbrinut, pored baka Zorice i Borke koje ga obožavaju, Aleksandra Prijović i Filip Živojinović angažovali su dadilju koja im pomaže kada je neizbežno da odsustvuju od kuće, a u međuvremenu je ta žena postala član njihove porodice i stekla veliko poverenje.

Pročitajte: Koliko je samo sladak! Prijovićka i Filip odveli sina Aleksandra u Diznilend, njegove fotografije će vas raznežiti

Instagram

 

- Najčešće ga ostavljamo mojoj i Filipovoj mami, a često je sa njim i žena koja ga čuva i koju smatramo članom porodice. Aleksandar je postao mezimac naših porodica pa se svi utrkuju u tome ko će da provodi vreme sa njim - ispričala je Prijovićka jednom prilikom za "Gloriju", otkrivajući koje kriterijume je morala da zadovolji dadilja za malog Aleksandra.

- Imali smo stroge kriterijume prilikom izobra dadilje. Bilo nam je važno da bude brižna, da voli decu i da na najbolji mogući način učestvuje u njegovom odrastanju. Baš takvu smo i našli - rekla je pevačica koja fotografije dečaka ne želi preterano da deli sa javnošču.

Pročitajte: Mali Aleksandar Živojinović prvi put pred kamerama! I on ima nešto da kaže o svojoj mami Prijovićki, pogledajte hit snimak

Instagram

 

Baš kao što poznati par ima samo reči hvale za dadilju, tako i ona o poslodavcima govori biranim rečima. Prijateljima se poverila da su Aleksandra Prijović i Filip Živojinović izuzetno brižni roditelji, da dečak odrasta okružen ljubavlju i pažnjom, a mama i tata se trude da mu ispune svaku želju.

Komentari (0)

Loading