Celebrity News

Miroslave, pogledaj je dobro: Ljubavnica Mirjana objavila prvu sliku unuke poznatog pevača, Devin je ponosni tata (FOTO)

Unuka Mirjane Antonović i Miroslava Ilića tek što je stigla na svet

Miroslave, pogledaj je dobro: Ljubavnica Mirjana objavila prvu sliku unuke poznatog pevača, Devin je ponosni tata (FOTO)

Ata Images

Unuka Mirjane Antonović i Miroslava Ilića, malena Eve Medison, osvanula je juče na Facebook profilu ponosne bake. Mira se pohvalila fotografijom svog naslednika Devina, kojeg je dobila u vanbračnoj vezi sa Slavujem iz Mrčajevaca i njegove tek iznete iz porodilišta princeze i to baš na dan novog suđenja sa pevačem.

Pročitajte: Njegovu majku MRZI, a evo šta supruga Miroslava Ilića misli o Devinu: Detalji Gordaninog telefonskog razgovora će vas šokirati

Ata Images

 

Ata Images

 

Devojčica crne kose, koju je na svet donela snaja Miroslava Ilića Jess, privukla je pažnju Mirinih pratilaca i izrodila predivne komentare na konto njene nežnosti, lepote, pa i sjaja u očima radosnog oca, ipak, čini se da je to sve palo u drugi plan čim su stigli prvi izveštaji iz sudnice.

Facebook

 

Pročitajte: Tajni telefonski razgovori i prepiske sa Miroslavom: Mira Antonović sve objavila na Fejsbuku, Gordani će se SVET SRUŠITI (FOTO)

Privatna Arhiva

 

Mirjana i Miroslav danas su se prvi put zajedno oči u oči pojavili u Palati pravde na drugom ročištu, s malom razlikom što je ona sada na optuženičkoj klupi. Naime, muzičar je bivšoj ljubavnici neočekivano zadao protivudarac, tuživši je za povredu tajne postupka, tačnije za to što je prilikom utvrđivanja očinstva iznela detalje pred medije.

Pročitajte: Ljubavnica "Slavuja iz Mrčajevaca" objavila vesti koje će SLOMITI SRCE pevaču i naterati ga da je pozove: Unuka Mirjane Antonović i Miroslava Ilića…

Facebook

 

Šta se događalo unutar sudnice niko ne može da zna jer je bilo zatvorenog tipa, ipak mnogi prisutni ispred Palate primetili su da je Mira pokušala Miroslavu nešto da dobaci, dok ju je on ignorisao. 

Komentari (0)

Loading