Celebrity News

Ćerka Svetozara Cvetkovića iz prvog braka stala uz oca kad mu je najteže: Ovo je Dea i njena poruka je jasna (FOTO)

Ćerka Svetozara Cvetkovića iz prvog braka pleni svojom pojavom

Ćerka Svetozara Cvetkovića iz prvog braka stala uz oca kad mu je najteže: Ovo je Dea i njena poruka je jasna (FOTO)

Naširoko poznat po svojim maestralno odigranim ulogama, glumac Svetozar Cvetković svoj privatni život pokušava da drži podalje od očiju javnosti, međutim isti je u žiži medijskog interesovanja, posebno nakon razvoda od takođe svima dobro poznate umetnice Jelene Đokić. Nakon kraha braka, glumac nije često prisutan u medijima, za koje o članovima porodice takođe retko govori, a pored dece, sina Luke i ćerke Klare koje je sa Jelenom u zajednici dobio, njegova velika podrška u stresnom periodu života svakako je i Dea, ćerka Svetozara Cvetkovića iz prvog braka koju je dobio sa suprugom Dankom.

Da i te kako uživa u društvu svoje najstarije naslednice, te da mu je svaki trenutak proveden sa njom dragocen imali smo prilike sinoć da vidimo na svečanoj premijeri predstave "Očevi i Oci" na kojoj su se otac i ćerka zajedno pojavili.

Pročitajte: TO što mi je uradila, dosta sam ćutao! Svetozar Cvetković konačno priznao zašto je pukao brak sa Jelenom Đokić

Ata Images

 

Budući da tridesetogodišnja Dea, koja se inaće uspešno bavi fotografijom, ne voli da se eksponira u javnosti što njen popularni otac razume i poštuje, prava senzacija sinoć je bila na pomenutom događaju kada je ona napravila presedan i pojavila se, a pored neosporne lepote kojom se može pohvaliti, ćerka Svetozara Cvetkovića pokazala nam je i svoj istančan smisao za modu.

Pročitajte: TUGA! Svetozar Cvetković otvorio dušu, SIN i ĆERKE ne žele da komuniciraju sa njim, ovo su detalji (VIDEO)

Ata Images

 

Originalna i svoja, Dea se odlučila za interesantno kežual izdanje, crni kaput kao nepogrešiv izbor u ovim hladnim danima koji su iznenada nastupili, a od asesoara, pored crne kožne torbe, posebnu pažnju privukla je kapa u pink boji koja se savršeno uklopila uz blistavi ten i plavu kosu ove mlade dame. 

Pročitajte: Ćerka Svetozara Cvetkovića iz prvog braka nije kao druge devojke - Jasno je što ju je glumac tako dugo krio, pogledajte prve fotke

Ata Images

 

Crveni karmin posebno je istakao aristokratsku lepotu glumčeve ćerke koja je pobrala brojne komplimente na račun izgleda, a mnogi su primetili i da dosta podseća na oca sa kojim je, po svemu sudeći provela veoma posebno veče.

Komentari (0)

Loading