Celebrity News

Cakanin prvi muž bio je ON, niste mogli ni da pretpostavite! Konačno je priznala zašto se udala za takvog čoveka

Cakanin prvi muž je bio on, upoznajte Borisa

Cakanin prvi muž bio je ON, niste mogli ni da pretpostavite! Konačno je priznala zašto se udala za takvog čoveka

Miša Obradović

Dragica Radosavljević je više od dve decenije u skladnom braku sa Nebojšom Negićem, međutim, malo ko zna da je slavnoj pevačici ovo drugi brak. Naime, Cakanin prvi muž bio je tajanstveni beograđanin Boris kojeg je upoznala u Makarskoj kada je imala samo devetnaest godina.

U to vreme, Cakanin prvi muž je radio na Institutu Juroslav Čeh, a ljubav sa folk pevačicom desila se na prvi pogled. Iako su u početku krili vezu, Cakana i Boris su vrlo brzo rešili da svoju ljubav krunišu brakom. Venčanje je održano u krugu porodice i prijatelja, a pevačica se jednom prilikom prisetila kako je upoznala čoveka koji je osvojio njeno srce.

Pročitajte: Majčina kopija, uspešna, pametna i lepa kao boginja - Ovo je Cakanina ćerka iz prvog braka koju nikad niste videli (FOTO)

- Sa njim sam se upoznala u Makarskoj, na moru. Sa devetnaest godina. Kada dolazite iz male sredine i upoznate nekoga ko je Beograđanin, ko vas još voli i vi volite njega, želite samo da pobegnete iz sredine iz koje dolazite. To mi je bilo, onako, fantastično. Volela sam ga, sve je bilo lepo i nisam morala da živim više u malom mestu - počela je priču Cakana, pa dodala: 

- Nismo mi imali problema u smislu neverstva, već smo se jednostavno udaljili jer je on mnogo putovao. Potpuno smo se udaljili. Međutim, i dan danas se poštujemo i tu smo jedan za drugog, šta god da zatreba. On je divan otac - zaključila je svojevremeno pevačica za domaće medije. 

Pročitajte: Nije lako sa OVAKVOM MAĆEHOM! Evo kako je Cakana prihvatila ćerke iz prvog braka svog muža Nebojše

Cakanin prvi muž nikada se nije javno eksponirao, a pevačica je oduvek poštovala njegovu želju da ostane anoniman. Kruna njihove velike ljubavi je ćerka Maja koja se rodila dve godine nakon njihovog venčanja.

Komentari (0)

Loading