Celebrity News

Ceca objavila fotografiju majke: Da li je moguće da žena ovako izgleda, sad je jasno što je nema u javnosti (FOTO)

Majka Cece Ražnatović prelepa je žena i prava dama

Ceca objavila fotografiju majke: Da li je moguće da žena ovako izgleda, sad je jasno što je nema u javnosti (FOTO)

Ata Images

Pevačica Ceca Ražnatović zasigurno je jedna od najvećih muzičkih zvezda na ovim prostorima, te ne čudi činjenica da od samih početaka svaki njen korak izaziva veliko interesovanje u javnosti. Ipak, iako veoma medijski zastupljena, ona svoju porodicu, tačnije roditelje, nikada nije preterano eksponirala. Po sopstvenoj želji, otac i majka Cece Ražnatović gotovo potpuno su van fokusa javnosti, pa je tako veoma malo detalja poznato o njima.

U više navrata mogli smo čuti od folk dive da joj je porodica na prvom mestu, poznato je da je veoma vezana za sestru Lidiju koja sa njom i živi u velelepnoj vili na Dedinju, dok je kao još jedan ženski ćlan porodice, uvek interesantna bila i majka Cece Ražnatović, međutim nju nismo imali prilike mnogo da vidimo u javnosti.

Pročitajte: TRUDNOĆA Cece Ražnatović došla je kad je mislila da je NEMOGUĆE! Kada je izgubila svaku nadu u porodični dom stigle su NAJLEPŠE VESTI (FOTO)

Instagram printscreen

 

Da je gospođa Mira, učiteljica u penziji zaista prelepa, negovana žena i dama sa stilom uverili smo se putem retke fotografije koju je pevačica objavila na "Instagramu", a na kojoj one elegantno odevene zajedno poziraju u društvu tada malenog Veljka.

Iako je dosta godina prošlo od trenutka kada je fotografija nastala, očigledno je od koga je Ceca nasledila lepotu, a primetna je i velika sličnost između popularne ćerke i majke koju bi mnogi voleli češće da vide u javnosti.

Pročitajte: Stajling Cece Ražnatović iznenadio sve - Haljina je savršena za proleće, ali svi joj gledaju u noge i obuću (FOTO)

ATA Images

 

Inače, Ceca je jednom prilikom istakla da je,iako je uživala svu ljubav svoje majke, odrasla pod veoma strogim načelima koje je Mira primenjivala.

- Vrlo smo strogo vaspitavane, tačno se znalo šta je za devojke, a šta je za dečake. Sećam se, leto, dan dugačak, a mi već šiparice, izlazi se tek u deset uveče iako se sve završava u ponoć, a mama sestri i meni kaže: "Možete da izađete u devet, i kad pomislim da ste tamo, da ste već ovde. Ako vam se ne sviđa, meni je još bolje, ostanite kod kuće" - evocirala je uspomene jednom prilikom Ceca.

Komentari (0)

Loading