Celebrity News

Nova devojka Ognjena Amidžića je OVA KOLEGINICA SA PINKA! Pogledajte fotografije i dokaze TAJNE LJUBAVNE VEZE

Nova devojka Ognjena Amidžića nije više tajna

Nova devojka Ognjena Amidžića je OVA KOLEGINICA SA PINKA! Pogledajte fotografije i dokaze TAJNE LJUBAVNE VEZE

ATA Images

I oni najciničniji će vam reći da je život bez ljubavi gotovo pa besmislen, a time se očigledno vodi i voditelj najdugovečnije i najpopularnije zabavne tok-šou emisije na ovim prostorima. Kako „Story“ ekskluzivno saznaje, nova devojka Ognjena Amidžića je Mina Naumović, atraktivna brineta koju već neko vreme gledate upravo u „Amidži šouu“ u segmentu „Nagazna Mina“ tokom kog poznatim gostima postavlja neprijatna i škakljiva pitanja. 

Kako su nam javili naši izvori bliski mladoj voditeljki, ova veza traje već nekoliko meseci, otprilike od momenta kada se Mina priključila timu emisije. Pošto su provodili mnogo vremena zajedno zbog posla, shvatili su da je hemija previše jaka i da ne žele ni da joj se opiru. Od tada se gotovo nisu ni odvajali, a ako je suditi po njenim objavama na društvenim mrežama, Mina se već uveliko uselila u Ognjenov luksuzni dupleks na Dorćolu, a ako se nije uselila, onda većinu vremena provodi upravo tamo. Takođe, rečeno nam je da par izbegava restorane po Beogradu kako se ne bi sretali s radoznalim pogledima, ali zato vrlo rado putuju zajedno van grada. Tako su krajem marta viđeni na Tari u jednom luksuznom rizortu, u kom su proveli romantični vikend daleko od svega što bi im u ovom trenutku veze moglo predstavljati neugodnost.

Budući da Amidžić izuzetno drži do svoje privatnosti, logično je zašto se trudio da bar još neko vreme svoju novu ljubav sakrije od javnosti. Ipak, da mu Mina i te kako znači, pokazuje ono što smo čuli od Mininih prijateljica – prema njoj je izuzetno galantan, obasipa je skupocenim poklonima, među kojima su satovi, torbe, putovanja... No, važnije od ovih romantičnih gestova jeste da jedno drugo usrećuju i da se pored nje oseća ponovo zaljubljeno i poletno. 

Pročitajte: Sve nas je šokirao! Ponovo idem pred matičara - Evo ko je NOVA DEVOJKA Ognjena Amidžića (FOTO)

Instagram

Inače, njegov brak s top-modelom, influenserkom i vlasnicom modne agencije „Models Inc“Danijelom Dimitrovskom okončan je prošle godine tokom leta, a ubrzo zatim razveli su se i zvanično. Iako je to bio prilično veliki šok za sve koji su mislili da su bili jedan od onih retkih selebriti parova koji će zajedno ostariti, a tako je većini izgledalo, njihova umerenost u izjavama i dostojanstveno ponašanje tokom i posle brakorazvodne parnice pokazali su da će ostati prijatelji, ili bar nešto slično tome, koliko situacija dozvoljava. Kako saznajemo, njihov sin Matija živi s majkom, ali je starateljstvo zajedničko i Ognjen ravnopravno učestvuje u njegovom odgoju, odrastanju, školovanju i slobodnom vremenu, kao da se ništa nije desilo. Ipak, ma koliko bio siguran u svoj novi izbor partnerke, Amidžić sina još uvek nije upoznao s Minom. 

Pročitajte: Ovde se uselio posle razvoda - Ognjen Amidžić otkrio kako sada izgleda njegov dom, ovde je mali Matija presrećan (FOTO)

Instagram

 

O razvodu nijednom nije pričao u medijima, dok se njegova bivša supruga na ovu temu oglasila samo jednom, prilikom gostovanja u emisiji Slavice Đukić Dejanović „Na terapiji“, kada je otvoreno priznala da je poslednjih godinu dana jedva pregurala: 

- Razvod je jedna od najbolnijih stvari koja može ljudima da se desi. U najužem krugu svojih prijatelja, kada se šalim, kažem da je to smrt bez umiranja. To baš boli, kada umrete, to je kraj, a ovo boli. Sve dok ne prođe, to boli, a nikada ne znate kada će da prestane, nema potpisanog papira za to. To je sve pravo na izbor i hvala bogu što imamo pravo da biramo s kim ćemo se venčati i od koga ćemo se rastati. 

Instagram

 

Mi smo pozvali Amidžića kako bismo čuli šta ima da kaže o svojoj novoj romansi, ali nam je ljubazno rekao da ni sada ni ubuduće neće komentarisati svoj privatni život. 

Pročitajte: Danijela će pozeleneti od muke - Ognjen Amidžić u zagrljaju OVE slavne pevačice, svaki bi mu muškarac pozavideo (FOTO)

Instagram

 

Oni koji pomno prate objave poznatih na društvenim mrežama primetili su da je Mina pre nekoliko dana okačila fotografiju ogromnog neotpakovanog televizora u stanu koji neodoljivo podseća na Ognjenov. Kratkom pretragom po njenom profilu, jasno se vidi da Mina već uveliko živi ili bar vrlo često boravi kod voditelja, budući da se fotografiše ispred istog kamina pred kojim je u vreme bračne sreće pozirala Danijela.

Više detalja o Ognjenovoj novoj romansi pročitajte u štampanom izdanju magazina "Story" koji je u prodaji na svim kioscima od srede 12. aprila.

Komentari (0)

Loading