Celebrity News

Ćerka Mihajla Šaulića u prvim satima života već je osvojila sva srca! Pogledajte prvu fotografiju preslatke Manje

Ćerka Mihajla Šaulića unela je veliku radost u porodicu

Ćerka Mihajla Šaulića u prvim satima života već je osvojila sva srca! Pogledajte prvu fotografiju preslatke Manje

Porodicu Šaulić juče su obradovale najlepše vesti. Sin Šabana i Gordane Šaulić, Mihajlo i njegova izabranica Marina juče su postali ponosni roditelji preslatke devojčice. Nakon velike tuge koja je u njihovom domu prisutna već skoro četiri godine, otkako je kralj narodne muzike tragično nastradao, toplinu u srca i osmehe na lica vratila je ćerka Mihajla Šaulića čijem dolasku se posebno obradovala baka Goca.

- Svi smo van sebe od sreće, Manja je naš blagoslov. Ja sam sigurna da bi danas Šaban bio najsrećniji čovek na svetu jer je oduvek želeo da vidi Mihajla ostvarenog u ulozi oca. Želim da se zahvalim našem porodičnom prijatelju docentu doktoru Ivani Likić Lađević, koja je vodila porođaj. U njenom timu bio je i doktor Igor Pilić, sin profesora doktora Žarka Pilića koji je pre 37 godina porodio i mene sa Mihajlom - podelila je prve utiske Šabanova udovica za "Kurir".

Pročitajte: Poznate zvanice u raskošnim toaletama, cvetna dekoracija, venčanica na kojoj bi princeze pozavidele... Zavirite na venčanje Mihajla Šaulića

Instagram

 

Marinin porođaj protekao u najboljem redu, a budući da se novopečena mama oseća odlično, ubrzo je podelila i prvu fotografiju svoje mezimice. Ćerka Mihajla Šulića, medena Manja već prvom fotografijom osvojila je srca mnogih.

Usledile su čestitke i lepe želje za zdravlje i sreću naslednice Šaulić, a presrećni roditelji sa ushićenjem iščekuju da lepotice dovedu u porodični dom.

Pročitajte: Nakon venčanja Mihajlo Šaulić i Marina doneli odluku da sve napuste i odu iz Srbije! Ovde će živeti i to vrlo luksuzno (FOTO)

Instagram

 

Ovo je Mihajlu prvo dete, a njeno rođenje proslavili su, kako dolikuje, u jednoj kafani. Porodica je uživala u nezaboravnoj atmosferi u Manjinu čast do kasnih sati, a tata joj je posvetio čuvenu pesmu "Ti si ćerko tatin sin", uz malu izmenu "Ti si Manja tatin sin".

Komentari (0)

Loading