Celebrity News

Da te uhvati tuga... Pogledajte u kakvoj oronuloj kući je rasla Seka Aleksić pre nego što se obogatila (FOTO)

Kuća Seke Aleksić samo što se ne sruši

Da te uhvati tuga... Pogledajte u kakvoj oronuloj kući je rasla Seka Aleksić pre nego što se obogatila (FOTO)

Seka Aleksić danas važi za veoma uspešnu i porodičnu ženu koja ima sve što poželi. Ipak, malo ko zna da je pevačica prošla trnovit put ne bi li došla na mesto na kome je sada. Naime, detinjstvo Seke Aleksić bilo je veoma teško, odrasla je u siromaštvu, bila je svedok porodičnog nasilja, a sve te stvari su u njenom sećanju ostavile neizbrisiv trag.

Pročitajte: Bio je uz nju u najtežim trenucima - Ovo je čovek na koga se Seka Aleksić godinama oslanja (FOTO)

printscreen

 

Kada je imala šest godina Seka je sa majkom i bratom izbegla iz Zvornika i preselila se u Banju Koviljaču, gde je upisala i školu. Na društvenim mrežama sada je isplivala fotografija na kojoj se jasno vidi kako izgleda rodna kuća Seke Aleksić, a sam prizor mnogima će naterati suze na oči. 

– Jako smo teško živeli, bili smo u izbegličkom smeštaju, posle smo otišli da živimo u jednu školsku staru kuću. Nismo imali kupatilo, već smo se kupali kod komšija. Došli smo bukvalno u tome što smo obučeni, bez ičega – objasnila je Seka prilikom gostovanja u jednoj emisiji.

Pročitajte: Sporazumno smo doneli odluku - Seka Aleksić i Veljko Piljikić posle 13 godina braka REKLI KRAJ! Pročitajte njenu prvu izjavu

Rodna kuća Seke Aleksić pokazuje da njen život nije bio nimalo lak, a pevačica je zbog nemaštine često nailazila na podrugljive komentare od strane svojih vršnjaka. 

– Deca su bila brutalna prema meni. Ismevali su me zbog jekavice, zbog pocepane obuće, zbog toga što nosim istu majicu. Bilo je strašno surovo, plakala sam danima, ali nisam želela ništa da kažem majci, jer nisam želela da joj pogoršavam već jako tešku situaciju. Posebno kad su saznali da mi je majka muslimanka, imala sam razna podmetanja. Gurali su me, pljuvali, cepali mi majicu, ali to mi je pomoglo kroz život. Zahvaljujem se svima što su bili takvi prema meni, jer danas ne bih bila ovo što jesam.

Pročitajte: Ja sam otišla nekim drugim putem, Veljko je MORAO DA RAZUME - Seka priznala da je KRAJ

Instagram

 

Seka je danas, zahvaljujući neospornom talentu i trudu uloženom u pesme i karijeru, uspela da ostvari svoje snove. Svoju sreću pronašla je pored Veljka Piljikića kome je podarila sinove Jovana i Jakova. Porodična kuća Seke Aleksić nije ni nalik onoj u kojoj je odrasla, pa slobodno možemo reći da pevačica konačno živi svoju bajku. 

Komentari (0)

Loading