Celebrity News

Sin Voje Brajovića i Milice Mihajlović izgleda ovako: Snašla ga je teška bolest, da ti srce pukne (FOTO)

Sin Voje Brajovića i Milice Mihajlović kao mlađi borio se sa teškom bolešću

Sin Voje Brajovića i Milice Mihajlović izgleda ovako: Snašla ga je teška bolest, da ti srce pukne (FOTO)

Vladimir Sporcic Story arhiva

Kako izgleda Relja Brajović, sin Voje Brajovića i Milice Mihajlović moglo se videti na fotografijama iz privatne arhive koju je glumački par svojevremeno, pre doduše desetak godina pristao da podeli sa novinarskom ekipom magazina Story. Na osnovu tih par kadrova zabeleženih prilikom porodičnog odmora moglo se zaključiti da je mlađi Vojin naslednik majčna slika i prilika, a po temperamentu i karakteru, pa i izboru profesije isključivo i samo svoj.

Pročitajte: Rodila mu je decu i iznenada ju je OSTAVIO! Pogledajte kako izgleda prva supruga Voje Brajovića, ovakva žena se ne sreće dvaput (FOTO)

Boško Karanović

 

Nedugo pošto su fotografije Miličinog i Vojinog mezimca dospele u javnost doznalo se da je dečak oboleo, sa čim su se dramski umetnik i njegova izabranica vrlo teško nosili, a nije tajna da je borba koja je potrajala uticala i na čitavu porodicu, najpre Vojinu decu iz prvog braka, Iskru i Vukotu.

Pročitajte: Prva žena Voje Brajovića je lepotica svetskog glasa, ali njemu NIJE BILA DOVOLJNA: Pogledajte kako izgleda majka njegove dece

Foto Sale

 

Marko Arsić, Vladimir Šporčić

 

Na svu sreću sin Voje Brajovića i Milice Mihajlović pobedio je sve izazove i danas je zdrav dvadesetjednogodišnji momak koji uživa u životu i svemu onome što mladi vole. Gluma ga ne zanima, nikada i nije ali zato sport voli. Trenira vaterpolo, voli da čita a ponosi otac tvrdi i da je gitarista u rok bendu "Majak".

‒ Veliki je zaljubljenik u rokenrol. Sluša Džonija Keša i Ejmi Vajnhaus. Veliki je roker, mnogo čita, ali isključivo istorijsku građu. Kao što je Vukota živa enciklopedija kinematografije, do te mere da može čovek da ga pita sećaš li se nekog epizodiste iz filma sa Van Damom, a on onda kaže njegovo ime i prezime, tako će Relja tačno reći kad je u Prvom svetskom ratu na tom i tom frontu taj i taj komandant izdao to i to naređenje. Ili, kakva je bila granica kad je Moldavija pripojena toj i toj zemelji. Ne znam koliko će ga to držati - izjavio je ranije Voja, radostan jer je njegov mlađi naslednik vrlo rano pronašao svoj put.

Pročitajte: Osvojila ga je dugim nogama i smislom za humor: Ovo je tajanstvena devojka sina Voje Brajovića, prve fotografije Vukote i Vesne

Story press

 

 

Komentari (0)

Loading