Celebrity News

Dekoracija vredi bogatstvo, a boja jaja govori više od 1000 reči: Zavirite u dvorac Dragane i Tonija dok slave pravoslavni Uskrs (FOTO)

Dragana Mirković Uskrs obeležava dva puta

Dekoracija vredi bogatstvo, a boja jaja govori više od 1000 reči: Zavirite u dvorac Dragane i Tonija dok slave pravoslavni Uskrs (FOTO)

Mirko Tabašević

Udajom za austrijskog biznismena hrvatskog porekla Tonija Bijelića Dragana Mirković prihvatila je katoličke običaje i praznike i jednakim žarom i ljubavlju, kao i pravoslavne, u skladu sa kojima je lično odgajana, u svom domu ih sa decom Markom i Manuleom već dve i po decenije obeležava. Ovo je razlog zbog kog Dragana Mirković Uskrs proslavlja dva puta, isto je i sa Božićem, a kako porodična okupljanja tog tipa izgledaju u njenom domu, ona uvek rado putem Instagrama podeli sa pratiocima.

Pročitajte: Ljudi, tako je moralo biti! Dragana Mirković odlučila da NAPUSTI Tonija posle 20 godina, objasnila je šta se dogodilo! Deca su uz nju (FOTO)

Instagram

 

Instagram

 

Rano jutros na njenom profilu osvanuo je snimak kuhinje i prekrasno dekorisanog trpezarijskog stola. Korpice, zeke, jaja prošarana različitim tehnikama, lale, kale i ostalo cveće estradna umetnica poređala je sa stilom po centralnom delu stola i poput prave srpske domaćice ostala da iščekuje ukućane da se probude, kucnu se jajima i zajedno doručkuju. 

Pročitajte: Spektakl koji se čekao: Dragana Mirković zakazala koncert u Areni povodom četiri decenije karijere

Instagram

 

Dragana Mirković Uskrs kao najradosniji hrišćanski praznik posebno preferira, tada je u njenom domu puno smeha. Deca se sa njom i Tonijem nadmeću čije je jaje tvrđe, pričaju se šale, kuju novi poslovni planovi, a na svakom koraku osećaju se ljubav i poštovanje.

Pročitajte: Ujela ga za srce! Ovaj poznati pevač godinama nije pričao sa Draganom Mirković, a sada...

Instagram

 

 

Uspela je pevačica da naslednicima prenese prave porodične vrednosti i nauči ih da cene različitosti, ne osuđuju ih, na šta je posebno u periodu praznika ponosna.

 

 

 

Komentari (0)

Loading