Celebrity News

Presrećna: Novak i ja smo se TOLIKO TRUDILI I USPELO JE! Jelena Đoković sve obradovala predivnim vestima, čestitke samo pljušte! (FOTO)

Objava Jelene Đoković zapalila društvene mreže

Presrećna: Novak i ja smo se TOLIKO TRUDILI I USPELO JE! Jelena Đoković sve obradovala predivnim vestima, čestitke samo pljušte! (FOTO)

Miloš Nadaždin

Supruga najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, neprestano je u žiži medijskog interesovanja, a svaka objava Jelene Đoković u kojoj ona nešto značajno ima da kaže, izazove veliku pažnju na društvenim mrežama, dok se njeni poduhvati, majčinstvo, ali i izgled i stil detaljno razmatraju i komentarišu.

Kao požrtvovana majka, pobornica zdravog načina života i uspešna poslovna žena, mnogim majkama, preduzetnicama i ostalim pripadnicama lepšeg pola ona često daje zlata vredne savete, a humanost koju prezentuje kroz "fondaciju Novak Đoković" čija je direktorka, jednostavno je za divljenje.

- Humanitarni rad je nešto najznačajnije čemu smo Novak i ja posvetili energiju, vreme i novac. I pola svojih života - ponosno je istakla Jelena na svom "Instagram" profilu ono što svi dobro znaju, da bračni par Đoković nikada ne zaboravlja one kojima je pomoć najpotrebnija, a objava Jelene Đoković ubrzo je prikupila na hiljade lajkova i reči kao i podrške da nastave svoju humanu misiju.

Pročitajte: Jelena Đoković se konačno skockala - Ovaj kombinezon poželećete da nosite tokom proleća, tek da vidite boju (FOTO)

Takođe post je izazvao i divljenje kada je u pitanju Jelenin stajling, koji inače često nailazi na oprečna mišljenja, međutim ona se na to ne obazire preterano, živi po svom nahođenju i bira garderobu za koju smatra da je najprikladnija u datom momentu, a ovog puta to je bila izuzetno elegantna haljina koja je istakla njenu izvajanu figuru.

Crna toaleta, otkrivala je Jelenina ramena što je dalo dozu izazovnosti na koju od nje nismo preterano navikli, a prepustila se i veštim rukama hair i make up stručnjaka što je kao rezultat iznedrilo da zasija u punom sjaju. Svi su ovog puta bili složni u mišljenju da je izgledala kao sa naslovnice nekog prestižnog modnog časopisa, te kompimenti nisu prestajali da se nižu.

Komentari (0)

Loading